CAS INÈDIT A ESPANYA

Suspès el Rayo-Albacete pels càntics de «puto nazi» a Zozulya

El jugador ucraïnès va fitxar fa dos anys pel club madrileny però no va arribar a debutar per la pressió dels aficionats

zozulya

zozulya

1
Es llegeix en minuts

El partit entre el Rayo Vallecano il’Albacete ha quedat definitivament suspès al descans (amb empat a zero al marcador) a causa delscàntics en contra seu que ha patit el jugador del conjunt manxec Roman Zozulya durant tota la primera meitat. Una part de l’afició del Rayo, la situada en l’únic fons de l’estadi, va cantar en reiterades ocasions durant la primera meitat ‘Roman Zozulya puto nazi’.

Notícies relacionades

Els càntics van provocar quel’àrbitre aturés el partit durant uns instants a la primera meitat perquè es demanés per megafonia el cessament dels insults.

La història de Zozulya amb el Rayo es remunta al gener del 2017, quan l’ucraïnès va arribar cedit pel Betis. Uns dies després d’anunciar-se la seva incorporació va marxar de tornada a Sevilla sense debutar ni entrenar-se amb els seus nous companys a causa del rebuig que va mostrar l’afició vallecana per ell, a qui van acusar de «filiació nazi».