CRISI BLANC-I-BLAVA

Perarnau: «Estic trist, preocupat i enfadat»

El director general esportiu de l'Espanyol fa autocrítica per la pèssima marxa de l'equip

rpaniagua38714164 deportes  rcd espanyol  oscar perarnau  fotograf a de javi f191205211731

rpaniagua38714164 deportes rcd espanyol oscar perarnau fotograf a de javi f191205211731

1
Es llegeix en minuts

Aquest dijous, el director general esportiu de l’Espanyol, Òscar Perarnau, va assegurar que està «trist, preocupat i enfadat» a causa de la situació de l’equip periquito, que encara no ha guanyat a casa a la Lliga i és penúltim en la classificació, a cinc punts de la salvació.

El directiu, en declaracions al programa ‘Temps d’Espanyol’, de la cadena Cope, va explicar que se sent «molt trist» perquè veu «patir» companys i aficionats. A més, està «preocupat» pel «primer equip masculí i femení» i també «enfadat» amb ell mateix «perquè hi ha decisions que es poden millorar».

Més exigent

Óscar Perarnau, en aquest sentit, va comentar que ell ha de ser «molt més exigent» amb els companys perquè tenen «un molt bon nivell». «Alguns camins haurien d’haver-se triat i analitzat millor, però de tot s’aprèn. Soc el màxim responsable esportiu i assumeixo qualsevol responsabilitat», va dir.

«Em deixaré la pell per l’Espanyol. Em sento periquito i vull ajudar a revertir la situació perquè la Lliga serà llarga i espinosa» (Perarnau)

Qüestionat pel moment de l’equip, Perarnau va considerar que s’ha de produir una catarsi per sortir del pou: «Les pors que té el grup s’han de convertir en coratge i els egos en bé comú. Cal convertir la paraula ‘jugar’ en ‘competir’ i transformar les adversitats en superació. No buscaré excuses».

Els fitxatges

Notícies relacionades

Quant al mercat d’hivern, el responsable esportiu va manifestar que és «complicat» fer fitxatges. És per això que va apostar per les cessions. «Ens centrem en el fet que un jugador cedit pot ser una bona opció. Ens pot donar per a dos o tres jugadors, però si ve algú ha de ser millor que el que hi ha ara», va afirmar Perarnau, que va negar que el club tingui «capacitat per portar un jugador de 30 milions».

En el pla personal, Perarnau va insistir que la seva implicació serà total. «Em deixaré la pell per l’Espanyol. Em sento periquito i vull ajudar a revertir la situació perquè la Lliga serà llarga i espinosa», va dir. 

Temes:

Espanyol