els jocs olímpics

Espanya compta ja amb 123 participants per a Tòquio

Les seleccions espanyoles masculina i femenina d'hoquei podrien segellar la seva presència per als Jocs Olímpics aquest cap de setmana

dcaminal34943449 spain s flagbearer rafael nadal leads his delegation during 160806082235

dcaminal34943449 spain s flagbearer rafael nadal leads his delegation during 160806082235 / PEDRO UGARTE

1
Es llegeix en minuts

Espanya disposa de 123 atletes classificats per als Jocs Olímpics de Tòquio-2020 a falta de nou mesos perquè comenci. A més, la llista podria augmentar amb la possible classificació dels equips masculins i femenins d’hoquei.

No obstant, hi ha més atletes que estan virtualment classificats però que actualment encara els falta que les federacions internacionals tanquin rànquings. Les seleccions de bàsquet i de futbol van segellar la seva participació temps enrere, com la de waterpolo masculina i femenina.

En el cas de l’atletisme hi ha 20 places assignades per als Jocs, cinc per a dones i 15 per a homes. Tot i que en aquesta disciplina hi pot haver més atletes que puguin anar a Tòquio fins al 29 de juny del 2020.

Pendents de l’hoquei

Notícies relacionades

La selecció espanyola masculina i femenina d’hoquei es juga aquest cap de setmana la seva presència a Tòquio-2020. L’absoluta masculina jugarà davant de França i la femenina davant de Corea del Sud. Si els nois vencen el conjunt francès aniran a Tòquio. I si les noies guanyes les asiàtiques, també.

Ara per ara, els esports que sí tindran participació espanyola són: atletisme (masculí i femení), ciclisme (masculí i femení), gimnàstica (masculina i femenina), hípica (masculina), natació (masculina i femenina), rem (masculí i femení), piragüisme (masculí), tir amb arc (masculí), tir olímpic (masculí i femení), vetlla (masculí i femení), vòlei platja (femení), bàsquet (masculí), futbol (masculí) i waterpolo (masculí i femení).