ACTUALITAT BLAUGRANA

El Barça firma la pau amb l'Atlètic a canvi de 15 milions

El pacte inclou un dret de tempteig sobre Saúl i Giménez si el club blanc-i-vermell els posa en venda

rpaniagua50472159 barcelona s french forward antoine griezmann  l  celebrates 191021225400

rpaniagua50472159 barcelona s french forward antoine griezmann l celebrates 191021225400 / ANDER GILLENEA

1
Es llegeix en minuts

El Barça ha pagat 15 milions d’euros a l’Atlètic de Madrid per aconseguir la pau en el 'cas Griezmann'. Segons explica ‘El Mundo’, el conjunt blaugrana ha firmat un acord confidencial amb el club blanc-i-vermell que provocarà que no surtin a la llum els correus electrònics que té el club madrileny i que acrediten que el Barça va negociar il·legalment amb el jugador.

Notícies relacionades

En aquests correus, segons la informació d’aquest mitjà, es reflecteix amb tota mena de detalls el repartiment de comissions durant la contractació de l’internacional francès. La cobertura jurídica que s’ha donat a l’acord passa per l’adquisició per part del club blaugrana d’un dret de tempteig sobre cinc jugadors blanc-i-vermells, dos de la primera plantilla (Saúl i Giménez) i tres del planter internacionals en categories inferiors.

Desmentiment blaugrana

El club blaugrana desmenteix que aquesta opció preferent en cas que l’Atlètic posi en venda aquests jugadors estigui vinculada a Griezmann i assegura que tant el centrecampista espanyol com el defensa uruguaià són futbolistes que interessen al Barça des de fa anys.