LA TRAGÈDIA DE L'EXCAMPIONA D'ESQUÍ

Els fills de Blanca Fernández Ochoa s'acomiaden de la seva mare amb una carta

«Això és una putíssima merda. ¿A qui li explicarem les coses ara?», escriu Olivia

rpaniagua49749971 graf7874  cercedilla  07 09 2019   los hijos de blanca fern 190911191616

rpaniagua49749971 graf7874 cercedilla 07 09 2019 los hijos de blanca fern 190911191616 / Fernando Alvarado

2
Es llegeix en minuts

Olivia i David Fresneda, els fills de Blanca Fernández Ochoa, han escrit una emotiva carta per acomiadar-se de la seva mare, l’exesquiadora morta a la serra madrilenya. Els textos han sigut publicats a la revista ’Semana’. 

«Mami, seré breu perquè mai tindré prou paraules per explicar el buit que sentim ara mateix l’Olivia i jo, i el que per desgràcia ara ja no tenim. Lluitarem cada dia de la nostra vida perquè et sentis orgullosa de les teves dues medalles valuoses. Siguis on siguis, volem que sàpigues que sempre estaràs al nostre cor», escriu David Fresneda, de 19 anys.

«Mami, ens queden moltíssimes coses per dir-te, per compartir amb tu, però necessitaríem tantes hores, tantes pàgines, que te les anirem explicant pel camí. Totes les coses bones que ens passin seran gràcies a tu. I com tu sempre ens deies: «Us estimo fins al’infinit  i molt molt molt més enllà», finalitza la carta de David.

«No te n’has anat»

Notícies relacionades

L’escrit d’Olivia, de 20 anys, també és commovedor. «Mami, mai vam pensar que aquest moment arribaria o, almenys, que estaria tan a prop. Això, sincerament, és una puta merda. ¿A qui li explicarem les coses ara? Volem que et quedi clar que totes les coses bones que ens passin a partir d’ara seran gràcies a tu. Gràcies per tot el que has fet per nosaltres, ens has donat la vida i ara ens toca a nosaltres viure-la per tu. Et prometo que lluitarem per tot, absolutament tot. I quan no ens quedin forces seguirem per tu. David i jo seguirem».

«Volem pensar que tot sortirà bé, però tenim por, mami», escriu la seva filla Olivia.

«Volem pensar que tot sortirà bé, però tenim por, mami. Tot i que tu ens vas ensenyar que amb la por no es va enlloc, ho hem de fer tot amb dos collons. No sé si t’ho havíem explicat ja o no, però creiem en el destí. Si ens ha passat ara això és perquè alguna cosa molt molt molt molt bona arribarà aviat. Una de freda i una de calenta, ¿no? Sabem que no te n’has anat. La teva part física potser sí, però la part realment important no se n’anirà mai de la vida. ¿Què seràs en la teva altra vida? Com tu deies: ’En la meva altra vida vull ser ramadera de toros braus’.Segur que sí, mami. Només volem que siguis igual de feliç com ho eres amb nosaltres, siguis on siguis», conclou la filla de Blanca Fernández Ochoa.