CITY - TOTTENHAM (2-2)

Guardiola - Kun Agüero; forta bronca i després reconciliació

El tècnic es va encarar amb el davanter quan el va substituir, tot i que van acabar abraçats celebrant el 3-2 de Gabriel Jesús que va ser anul·lat

zentauroepp49473989 made using turbocollage from www turbocollage com190817220200

zentauroepp49473989 made using turbocollage from www turbocollage com190817220200

1
Es llegeix en minuts
Enric Gil

Primer, bronca. Després, reconciliació. En un sol partit, Pep Guardiola va tenir temps per a tot amb el Kun Agüero. Havia ordenat el canvi del davanter argentí pel seu pobre rendiment, malgrat que havia marcat el 2-1 (m. 35). Però el tècnic va decidir treure’l a la segona meitat. Va entrar Gabriel Jesús(m. 66) pel Kun, mentre Guardiola s’encarava en una forta discussió per la seva actitud. El partit davant el Tottenham de Pochettino va acabar en empat (2-2).

“Creia que jo estava decebut amb ell pel gol que vam concedir en el córner”, ha començat explicant Guardiola sobre el gol de Lucas Moura que va significar l’empat del Tottenham. Després, va relatar l’apassionada escena de desacord i retrobament que es va viure a l’Etihad. “L’estimo molt, conec molt els seus sentiments.  Això és part del joc, parlem, discutim”, ha afegit el tècnic del City. “Molt poques vegades estic decebut amb els meus jugadors”.

Arteta, l’ajudant de Guardiolo, va haver de calmar en un parell d’ocasions el seu enfurismat cap, que discutia amb el davanter

“Jo volia que ell fes un moviment, però no el va poder fer perquè estava cansat. Llavors, el Kun va pensar que jo estava enfadat amb ell”, ha precisat Guardiola. No es va quedar allà la bronca. Va haver d’intervenir-hi en un parell d’ocasions Mikel Arteta, l’ajudant d’un enfurismat Guardiola, a qui intentava calmar. Però aquest es va girar cap a la banqueta per mirar al davanter.

Notícies relacionades

Després, en canvi, tot es va calmar. “És part del joc, de les emocions del joc, hem parlat abans, hem parlat després”, ha dit el tècnic del City. Quan el partit estava en temps afegit va arribar el moment de l’abraçada. Era quan Gabriel Jesús marcava el 3-2, però la pilota va tocar la mà de Laporte, segons va dictaminar el VAR, i va ser anul·lat. “Quan juguem així no hi ha res a recriminar”, ha afegit Guardiola.

Llavors, les càmeres de televisió van captar l’abraçada afectuosa entre Agüero, que va abandonar el seu lloc a la banqueta, i Guardiola. Tots dos ja molt més calmats. De la bronca inicial a la reconciliació final, tot i que el tècnic es va queixar que aquestes mans que li van xiular a Laporte no van ser assenyalades al seu dia amb Llorente, llavors el davanter del Tottenham.