PER CINC TEMPORADES

L'Espanyol paga 8 milions pel central Calero

El defensa és el cinquè reforç de la plantilla de Gallego, que segueix pendent de la possible sortida de Borja Iglesias

calero borja

calero borja

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

E'Espanyol ha anunciat aquest divendres el fitxatge del centralFernando Calero. El club blanc-i-blau, que cobrirà aixíla marxa de Mario HermosoMario Hermoso, pagará8 milions de eurosalValladolid pel jugador, que al setembre complirà 24 anys. Calero firma per cinc temporades i tindrà una clàusula de rescissió de 40 milions.

El central, que el curs passat va firmar un inici de temporada fenomenal que el va fer ser a l'agenda d'equips com el Sevilla i el València, tenia unaclàusula de rescissió d'11 milions. L'Espanyol es va interessar pel futbolista al juny i fa unes setmanes va presentar una primera oferta de 8 milions, rebutjada d'entrada pel club de Ronaldo Nazário, que finalment ha acabat acceptant el que suposa la segona venda més alta de la seva història, després de la de Benjamín al Betis per 12 milions.

El cinquè reforç

Notícies relacionades

El jugador serà presentat aquest mateix divendres a l'RCDE Stadium com elcinquè reforç per a David Gallego, després dels deBernardo, Iturraspe, Vargas i Andrés Prieto, poques hores després que l'equip hagi posat peu i mig a l'última ronda prèvia de la Lliga Europa algolejar el Lucerna (0-3).

L'afició blanc-i-blava, no obstant, segueix pendent del futur d'un dels seus estendards,Borja Iglesias. Laventa de Junior Firpo al Barçai lasortida de Lo Celso rumb al Tottenhamhan deixat molts diners a les arques delBetis, i a Cornellà temen que el club deRubi els pugui fer servir per reclutar el davanter, amb una clàusula de rescissió de 28 milions.