ACTUALITAT BLANC-I-BLAVA

La campanya d'abonaments de l'Espanyol avança a bon ritme

El club ja té més de 20.000 socis inscrits entre renovats i noves altes des de l'11 de juny

abonos

abonos

1
Es llegeix en minuts

La campanya d’abonaments de l’Espanyol està avançant a un excel·lent ritme, segons informa el club. Des de la seva posada en marxa l’11 de juny, el club ja té més de 20.000 socis inscrits entre renovats i noves altes.

La il·lusió per renovar i donar-se d’alta ha superat les previsions en el Punt d’Atenció al Soci (PAS). Aquest factor ha causat, durant aquestes setmanes, un col·lapse en les línies telefòniques i en la resposta a correus electrònics, i ha ocasionat una demora a l’hora d’atendre les peticions dels socis i les noves altes.

1.500 trucades al dia

Notícies relacionades

Des que es va posar en marxa la campanya d’abonaments, han passat pel PAS al voltant de 6.000 persones, una mitjana de 250 per dia. El PAS ha tingut pics de 1.500 trucades al dia i ha arribat a rebre entorn de 1.000 correus electrònics diaris.

En vista d’aquestes xifres, l’Espanyol ja va ampliar la setmana passada, fins al 15 de juliol, el termini per aprofitar el descompte del 5% ‘online’ per renovar l’abonament. L’entitat continua treballant per alleugerir aquest col·lapse i poder donar resposta a totes les peticions amb la màxima brevetat possible.

Temes:

Espanyol