CATÀSTROFE AL CANAL DE LA MÀNEGA

Un arrestat en relació amb l'accident aeri en el qual va morir el futbolista Emiliano Sala

L'home, de 64 anys, ha sigut interrogat i ha quedat en llibertat mentre continuen les investigacions

rpaniagua46661242 fc nantes football club supporters gather in nantes after it190123003918

rpaniagua46661242 fc nantes football club supporters gather in nantes after it190123003918 / LOIC VENANCE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home ha sigut arrestat aquest dimecres per la seva presumpta implicació en la mort del futbolista argentí Emiliano Sala, de 28 anys, tot i que posteriorment ha quedat en llibertat. El davanter va morir en un accident aeri al gener, juntament amb el pilot David Ibbotson, de 59 anys, quan creuava el canal de la Mànega en una avioneta, en un succés que continua sent investigat per les autoritats.

Un portaveu de la policia del comtat britànic de Dorset, situat al sud-oest d’Anglaterra, ha assegurat que l’investigat és un home de 64 anys i de Yorkshire del Nord (nord-est de l’illa), i que les famílies tant de l’esportista com del pilot de l’aparell ja havien sigut informades.

Sala havia firmat un contracte amb l’equip gal·lès Cardiff City per 17 milions d’euros un parell de setmanes abans que desaparegués el seu avió, el 21 de gener.

Notícies relacionades

La nau s’havia enlairat de la ciutat francesa de Nantes i tenia com a destinació Cardiff, però la seva pista es va perdre sense deixar rastre al canal de la Mànega i les primeres restes de l’aparell en el qual viatjava Sala no van aparèixer fins al cap d’una setmana.

Els cossos de Salas i el pilot no van ser recuperats i identificats fins al cap de 10 dies.