EL MERCAT BLANC-I-BLAU

Sergio García s'acomiada de l'Espanyol amb una carta a l'afició

El davanter, que continuarà en actiu, promet tornar al club blanc-i-blau en el futur

sergio-g

sergio-g

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Un dels jugadors més carismàtics de l’Espanyol va posar aquest dissabte punt final a la seva etapa com a futbolista del club periquito. Ho va fer per segona vegada. El juny del 2015 va marxar a l’Al-Rayyan de Qatar. Dos anys després va tornar a casa seva i ara torna a marxar. Sergio García, de 36 anys, va anunciar la seva desvinculació del’Espanyol.

El davanter volia continuar en actiu i la proposta de renovació a la baixa no el convencia. El club periquito també li va oferir formar part de l’estructura esportiva, però l’ariet de Bon Pastor prefereix seguir a la gespa. El Valladolid de Sergio González el vol i el mercat asiàtic també s’hi ha interessat. Té ofertes sucoses de la Xina el Japó

"Set anys meravellosos"

“Vaig pensar que aquest dia no arribaria mai. Els nostres camins se separen després de set anys meravellosos vestit de blanc-i-blau. Ha sigut un orgull per a mi jugar en aquest grandíssim equip”, comença escrivint el punta a la seva carta de comiat dirigida a l’afició, en què proclama la seva “dedicació, sentiment i amor” pels colors blanc-i-blaus. “¡Haver arribat als cors de la gent és increïble”. 

Notícies relacionades

Sergio García remarca el seu desig de continuar “jugant uns anys més” i promet un retorn. “Li prenc la paraulaal club i espero tornar a casa, al meu estimat Espanyol, en un futur per inculcar espanyolisme des de la humilitat, el treball i el compromís”, explica l’excapità.

231 partits, 50 gols

El jugador de Bon Pastor ha completat dues etapes a l’Espanyol. Des del 2010 (va arribar procedent del Betis) al 2015 i del 2017 al 2019. Va disputar 231 partits oficials amb el club periquito, en els quals va marcar 50 gols. A l’última Lliga va perdre protagonisme: va jugar 29 enfrontament (només 17 de titular) i va segellar dos gols. 

Temes:

Espanyol