Minguella: "Si el Barça fitxa Griezmann, no tornaré a trepitjar el Camp Nou"

L'exrepresentant de jugadors acusa el futbolista francès de "trampós i incomplidor"

zentauroepp13259646 barcelona   08 06 2010   tribuna barcelona  en la foto  jose190517121117

zentauroepp13259646 barcelona 08 06 2010 tribuna barcelona en la foto jose190517121117 / JORDI COTRINA

2
Es llegeix en minuts
Efe / Barcelona

L’empresari Josep Maria Minguella, exrepresentant de jugadors i un referent en el barcelonisme, ha amenaçat de "no tornar a trepitjar el Camp Nou", si el FC Barcelona "fitxa Griezmann".

"Soc del Barça des de fa 70 anys i un dia em vaig creure això dels valors i que som més que un club, i no accepto que aquest jugador vingui al Barça. No accepto que vingui al Barça un futbolista trampós i incomplidor amb l’Atlètic de Madrid, amb el president del Barcelona i una altra vegada amb l’Atlètic de Madrid", ha sentenciat el veterà soci blaugrana.

En unes declaracions al programa ‘El club de la mitjanit’, en un dels canals de la televisió catalana, en el qual té una secció setmanal fixa, el que no fa gaires anys també va ser aspirant a la presidència del Barça s’ha mostrat ferm en la seva opinió contrària que l’encara jugador matalasser acabi al club blaugrana, després que fa uns dies anunciés que abandonaria l’Atlètic al final de la present temporada, tot i que encara té el contracte en vigor.

"No hi té lloc"

"Que un jugador prengui el pèl abans de venir al Barça... hauria de ser jo el president; l’afaitaria, i ben rasurat", ha afegit un Minguella enfadat.

Griezmann, ha opinat, "no té lloc al Barcelona" perquè no podria optar "al lloc que a ell li aniria millor", i ha recordat que una cosa semblant els ha passat a Arda Turan i Philippe Coutinho, jugadors que no han acabat d’arrelar al Barça. El primer va ser traspassat després de venir de l’Atlètic de Madrid i el segon té moltes possibilitats de ser venut aquest estiu.

Minguella ha amenaçat de no tornar a trepitjar el Camp Nou "si es fitxa Griezmann".

"No deixaré ni el carnet ni l’abonament; el seient estarà buit, i amb qui em vulgui seguir, muntarem una penya per veure aquest fenomen que ens solucionarà els problemes del Barça. ¡Ja està bé!", ha dit.

Poder de la plantilla

"Ja estem en mans de la plantilla, que fan el que els sembla; que si ara entrenament, que si ara no. Messi ho tapa [al camp amb els seus gols], fins que arriba Anfield i ¡pum! ¿I què va passar? Doncs que no podien ni caminar, igual que l’any passat a Roma. O defensem el Barça o no el defensem", ha sentenciat Minguella.

Notícies relacionades

Antoine Griezmann va estar a punt d’abandonar l’any passat l’Atlètic de Madrid per anar al Barcelona, però finalment va anunciar en un vídeo emès a la televisió, elaborat per la productora de Gerard Piqué, que continuaria a la capital de l’Estat.

Després d’aquell anunci televisiu (titulat 'La decisió'), la primera vegada que el jugador va trepitjar el Camp Nou, el 6 d’abril passat (Barça-Atlètic, 2-0), va rebre els xiulets d’una bona part dels aficionats culers cada vegada que tocava la pilota. El club i la directiva reben pressions diàriament perquè no paguin la clàusula de 120 milions d’euros que podrien convertir Griezmann en barcelonista l’1 de juliol.