ALERTA 'RED'

Salah no jugarà contra el Barça

L'egipci va rebre un cop al cap el cap de setmana passat i no estarà disponible per a la tornada de la Champions a Anfield Road contra el Barcelona

aguasch48014729 liverpool s mohamed salah lies injured during a premier leag190506113115

aguasch48014729 liverpool s mohamed salah lies injured during a premier leag190506113115 / Owen Humphreys

1
Es llegeix en minuts
Albert Guasch
Albert Guasch

Periodista

ver +

Mohamed Salah no podrà jugar la semifinal de tornada de la Champions League aquest dimarts contra el Barcelona, segons ha informat el mitjà egipci Yallakora i la cadena SER, producte d’un cop que va patir al cap en el triomf del Liverpool dissabte passat en la Premier League davant del Newcastle (2-3). El porter rival va sortir a rebutjar una pilota i, quan va saltar, va impactar amb el genoll contra el cap de l’egipci, que va quedar estirat a la gespa del Saint James’ Park i va haver de ser retirat en llitera.

Notícies relacionades

D’acord amb el que va explicar la cadena SER, la decisió l’haurien pres els metges del Liverpool, ja que a Anglaterra hi ha un protocol que indica que, per a les lesions del cap, hi ha un mínim de sis dies de recuperació abans de tornar a jugar per mesures de precaució. 

Salah és retirat en llitera després de rebre el cop al cap / FOTO: Owen humphreys

D’aquesta manera, Jürgen Klopp perd la seva gran figura i remuntar el 3-0 del Camp Nou en la tornada d’Anfield aquest dimarts es fa encara més difícil sense el '10' del Liverpool. El seu recanvi és encara una incògnita, ja que Roberto Firmino també té molèsties físiques. Del trident ofensiu 'red', només estarà disponible Mané.

Temes:

Champions