INICIATIVA SOLIDÀRIA

Ter Stegen: "¿El Liverpool? Primer volem guanyar els tres partits de Lliga"

El porter del Barça apadrina l'última edició del llibre 'Relats Solidaris'

stegen

stegen

3
Es llegeix en minuts
Efe

El porter del Barcelona, Marc-André Ter Stegen, va assegurar aquest dijous que, abans de pensar en les semifinals de la Lliga de Campions que disputaran les dues pròximes setmanes davant del Liverpool, han de sentenciar La Lliga.

"Volem aconseguir una cosa molt important per al club, per a l’afició i per a nosaltres, i la Champions ens fa molta il·lusió, però primer de tot volem guanyar els tres partits de Lliga que venen (Reial Societat, Alabès i Llevant). És una setmana dura, però si els guanyem serem molt a prop del títol", va afirmar.

El porter alemany va voler posar de relleu la classificació del Barça per a semifinals, després d’eliminar el Manchester United, recordant que la Champions és "una competició d’alta qualitat" on hi ha "molt poca diferència entre els equips".

Per això va negar que l’eliminació del Manchester City de Pep Guardiola en mans del Tottenham Hotspur sigui un fracàs: "Segur que un fracàs no ho és. Això del City li pot passar a qualsevol equip. Mira el que li ha passat al Juventus contra l’Ajax".

Davant del United, el Barcelona va liquidar l’eliminatòria amb un contundent 3-0 al Camp Nou, amb un doblet de Leo Messi i un altre gol de Philippe Coutinho. Un error del porter del conjunt anglès, David de Gea, va ser decisiu perquè el segon gol pugés al marcador.

Ter Stegen va explicar que va anar a consolar De Gea al finalitzar el partit. "Li vaig dir que no passava res, que tots som humans i que això em podia haver passat a mi també. La veritat és que em va costar una mica celebrar aquest gol, perquè és un company que ocupa la mateixa posició que jo, però la vida segueix i també per a ell", va raonar.

De nou, l’actuació estel·lar de Leo Messi va ser crucial per passar a la següent ronda i el porter del conjunt blaugrana va fer broma sobre l’ascendència que té l’astre de Rosario en la màxima competició continental.

"Cada vegada que entrem en un camp de futbol em sorprèn pel que és capaç de fer. Leo pot marcar la diferència com ningú i sempre és millor jugar amb ell que tenir-lo a l'equip rival. Per això vaig venir aquí també i, si un dia me’n vaig, m’hauré de buscar un equip que no jugui la Champions", va confessar entre rialles.

Ter Stegen s’ha adaptat perfectament al club i a la ciutat. Li encanta "passejar pel carrer" i utilitza el metro en la majoria dels seus desplaçaments, "perquè va molt bé i és més ràpid que el cotxe".

"Soc un tio normal que vol estar tranquil en un cafè, com qualsevol, i aquí la gent em respecta molt, m’ajuda a viure una vida normal. De vegades, em demanen el triplet (Lliga, Copa i Lliga de Campions) quan em veuen pel carrer, però és bonic", va comentar.

En benefici del Pare Manel

Ter Stegen va fer aquestes declaracions durant l’acte de presentació de la quinzena edició del llibre 'Relats Solidaris', un projecte en el qual col·laboren periodistes esportius i que ja porta recaptats 803.000 euros per a diferents causes benèfiques.

El porter alemany apadrina aquesta nova edició, que aquesta vegada recaptarà fons per a la Fundació Pare Manel, que duu a terme projectes socials amb persones en risc d’exclusió social a Barcelona.

Notícies relacionades

"Som aquí avui per presentar una cas molt bonic i que significa bastant per a mi. Tot i que sembla una cosa petita, no ho és, perquè amb un petit gest es pot canviar el món. Estic aquí des de fa cinc anys, en aquesta ciutat em sento com a casa i la Fundació Pare Manel m’ha convençut que puc tornar-li alguna cosa amb aquest projecte", va resumir el porter blaugrana.

Ter Stegen va fer aquestes declaracions durant l’acte de presentació de la quinzena edició del llibre 'Relats Solidaris', un projecte en el qual col·laboren periodistes esportius i que ja ha recaptat 803.000 euros per a diferents causes benèfiques.