davant de la fifa

El Cardiff al·legarà que el contracte d'Emiliano Sala no era «legalment vinculant»

El Nantes, club d'origen del futbolista argentí mort en un accident aeri, reclama el pagament dels 17 milions del fitxatge a l'equip britànic

aguasch47127794 files  in this file photo taken on february 08  2019 people 190226134447

aguasch47127794 files in this file photo taken on february 08 2019 people 190226134447 / LOIC VENANCE

1
Es llegeix en minuts
Efe / Londres

El Cardiff City al·legarà davant de la FIFA que el contracte que va firmar per fitxar del Nantes el futbolista argentí Emiliano Salamort en un accident aeri, no era “legalment vinculant”. Segons van informar aquest dilluns mitjans anglesos, el Nantes ha reclamat el pagament dels 17 milions del fitxatge, a la qual cosa s’ha negat el Cardiff. Sala va perdre la vida fa dos mesos en un accident d’avioneta ocorregut al canal de la Mànega, quan viatjava des de Nantes fins a Cardiff.

Notícies relacionades

El club francès ha reclamat el pagament davant de la FIFA, a la qual cosa el Cardiff pot respondre fins al pròxim 3 d’abril. El Cardiff al·legarà, segons la premsa local, que el contracte de Sala va ser rebutjat per la Premier League i que va ser “nul i buit”, la qual cosa va impedir que se’n firmés un de vàlid abans de la seva mort.

El cos de Sala va ser trobat dies després de l’accident al fons del canal de la Mànega; no obstant, el del pilot que viatjava amb ell, David Ibbotson, encara no ha sigut localitzat. Sala, de 28 anys, es va convertir en el fitxatge més car de la història del Cardiff.