Cita a Holanda

Ajax - Reial Madrid: horari i on veure el duel de Champions

Els vuitens de final es posen en marxa i, aquest dimecres, els de Santiago Solari jugaran a Amsterdam per enfrontar-se amb l'equip holandès

aguasch46894269 fotodeldia  graf4500  madrid  09 02 2019   el centrocampista190211120156

aguasch46894269 fotodeldia graf4500 madrid 09 02 2019 el centrocampista190211120156 / JuanJo Martin

1

L’Ajax  i el Reial Madrid es veuran les cares aquest dimecres, a les 21 hores al’Amsterdam Arena, en el marc del partit d’anada dels vuitens de final de la Champions League.

L’equip madridista ha despuntat amb la seva millor versió després queSantiago Solari agafés el timó de la nau després de la destitució de Julen Lopetegui. Fa set partits que no coneix la derrota i arriba al duel davant dels holandesos en un bon moment, ja que, a més, en la Lliga ha escurçat la diferència respecte el líder, el Barça, i ara és segon a només 6 punts dels blaugrana.

L’Ajax, per la seva banda, en la Lliga Eredivise és segon i en l’últim partit va perdre contra l’Heracles. Per tornejos europeus, l’equip de Johan Cruyff ha perdut contra el Madrid els últims sis partits. L’última victòria dels holandesos és del novembre de 1995. Llavors, Jari Litmanen i Patrick Kluivert van donar el triomf als d’Amsterdam  per 0 a 2 al Bernabéu.

El partit de tornada es jugarà el 5 de març. Quant al d’anada, el duel serà dirigit per l’àrbitre polonès Szymon Marciniak i es podrà veure aquest dimecres, a partir de les 21 hores, per Movistar Liga de Campeones. A més, també es podrà seguir el minut a minut ‘online’ a través de la web d’EL PERIÓDICO.