drama a Roma

Disparen un nedador italià i perd la mobilitat a les cames

Confonen Manuel Bortuzzo, de 19 anys, amb una altra persona i el tirotegen des d'una moto a Roma

nadador

nadador

1
Es llegeix en minuts

Manuel Bortuzzo, de 19 anys i una de les promeses de la natació italiana, ha perdut la mobilitat de les cames després de rebre un tret a Roma dissabte a la nit 2 de febrer, cosa que li va provocar una lesió medul·lar, informen els mitjans locals. "Lamentablement això vol dir que de moment creiem que no hi pot haver una recuperació funcional del moviment de les cames", ha explicat aquest dimarts als mitjans el director del Departament de Neurologia de l’hospital romà San Camillo, Alberto Delitala.

Per aquesta raó, ha remarcat, "la possibilitat de recuperar la mobilitat de les cames amb el coneixement mèdic actual no és possible". Manuel Bortuzzo (Trieste, 1999) havia arribat a la capital per entrenar-se i poder accedir en un futur a l’equip nacional, ja considerat una "promesa" del mig fons per la Federació Italiana de Natació.

Tret des d’una moto

Notícies relacionades

La nit entre dissabte i diumenge es trobava amb uns amics, la seva nòvia i altres atletes a les portes d’un bar on no van poder accedir perquè al seu interior, prèviament, havia tingut lloc una violenta baralla. De tornada a casa seva el noi va ser disparat des d’un ciclomotor i la bala li va tocar el tòrax.

Les autoritats investiguen aquest succés però sospiten que els agressors, suposadament vinculats a la màfia local, van poder confondre el jove nedador amb una altra persona, presumiblement vinculada amb la baralla anterior al local. De moment, les autoritats han identificat un dels participants en la baralla i l’han interrogat, si bé aquest ha negat la seva participació en la baralla i la seva implicació en el cas de l’atleta, informen els mitjans locals.

Temes:

Natació Roma