decisió de la jutge

La dona del 'Profe' Ortega afirma que "mai" ha denunciat el seu marit

El preparador de l'Atlètic va ser detingut per la Guàrdia Civil acusat d'un delicte de violència masclista que la seva dona nega

mujer-ortega / periodico

1
Es llegeix en minuts

Cecilia Di Luca, dona d’Óscar, 'el Profe', Ortega, preparador físic de l’Atlètic, ha expressat en un comunicat remès a Efe i firmat per ella que "mai" ha denunciat el seu marit "perquè no hi ha hagut cap agressió". "Vull aclarir a tothom que no he denunciat mai el meu marit perquè no hi ha hagut cap agressió. Una tercera persona, aliena a la situació, va decidir informar la Guàrdia Civil sense el meu consentiment. Aquest matí he declarat davant de la jutge que fa 25 anys que estem casats i que no he sigut mai agredida físicament", ha dit.

"Al meu marit se'l coneix per la seva feina i vull recalcar que és una persona irreprotxable. Evidentment hi va haver un malentès i amb aquesta declaració només vull aclarir el que va passar i tancar definitivament aquest assumpte", conclou el comunicat, firmat per "Cecilia Di Luca, dona d’Óscar Ortega".

La detenció

Notícies relacionades

Dimarts al matí, el preparador físic de l’Atlètic va ser posat en llibertat sense mesures cautelars per la magistrada del jutjat número 7 de Majadahonda (Madrid). La jutge es va inhibir en favor del Jutjat Especialitzat en Violència sobre la Dona de Móstoles, partit judicial en què resideix la dona i, per tant, competent en l’afer.

El preparador físic del club blanc-i-vermell va ser detingut dilluns per la Guàrdia Civil acusat d’un delicte de violència de masclista i va passar la nit a la caserna de Majadahonda.