CREIXEN ELS PROBLEMES

El Madrid castiga Bale per la seva 'fugida' contra la Reial

El club estudia la quantia de la multa per al gal·lès, que va abandonar el Bernabéu abans del final de l'últim partit

afp 1an8dh

afp 1an8dh / MICHAL CIZEK (AFP)

1
El Periodico

Amb un breu: "Aquestes són coses que solucionem en la intimitat”, Solari va despatxar la pregunta de rigor sobre el càstig que tindria el gal·lès Gareth Bale, dipositari de la confiança malmesa del club, que les càmeres de l’espai televisiu 'El Chiriguito' van gravar abandonant el Santiago Bernabéu en l’últim partit de Lliga, davant de la Reial Societat, abans que s’acabés, quan el marcador reflectia un 0-1 a favor del rival i el seu equip buscava un empat fonamental per evitar la desfeta.

L’atacant, que no estava convocat, afligit d’un altre problema muscular, va abandonar l’estadi abans del minut 80 de partit i la conseqüència a nivell intern serà, a més de l’augment d’un desprestigi ja bastant cultivat, una multa econòmica de la qual encara s’estudia la quantia, segons elconfidencial.com.

La falta de compromís en certes accions i actituds del jugador cridat a liderar el projecte no són més que una altra gota en l’oceà de problemes de Bale al Madrid, enmig d’un equip en crisi, escapçat que encadena partits decebedors i resultats insatisfactoris.

Brahim debuta en una convocatòria

Amb el gal·lès de baixa, junt amb Asensio, Llorente, Kroos i Mariano; i amb l’absència per descans de Marcelo, Courtois i Varane, la convocatòria del Madrid per rebre el Leganés al Bernabéu (21.30 h) en l’anada dels vuitens de final de Copa està liderada pel debutant Brahim Díaz, que podria tenir minuts, i copada pels menys habituals i jugadors del filial.