FUTBOLISTA PROBLEMÀTIC

Wayne Rooney, detingut el desembre als Estats Units per anar borratxo

Els fets, coneguts ara, es van produir en un aeroport de Virginia del Nord

rooney

rooney / AP

1
Es llegeix en minuts

L’excapità d’Anglaterra i del Manchester United Wayne Rooney, que té retirat el carnet de conduir durant dos anys a Anglaterra per conduir sota els efectes de l’alcohol el setembre del 2017, va ser arrestat el desembre del 2018 a l’aeroport de Washington per embriaguesa i insults, segons publiquen diversos mitjans informatius nord-americans, i s’ha publicat la foto policial de l’actual jugador dels DC United, l’equip de la capital federal dels Estats Units.

Notícies relacionades

Segons aquestes informacions, Rooney va ser detingut per la policia a l’aeroport Internacional de Dulles, Virginia del Nord, el 16 de desembre, per una “intoxicació alcohòlica” a la seva tornada de l’Aràbia Saudita. Va ser posat en llibertat després de reconèixer els fets. Després va pagar una multa de 25 dòlars i els costos legals.

El portaveu de Rooney va dir a la premsa britànica que el seu client havia pres "durant el vol" unes pastilles per dormir i que "el consum d’una certa quantitat d’alcohol explicava el seu comportament desorientat després de l’aterratge de l’avió".