CITA AL BERNABÉU

Horari i on veure el Reial Madrid - Reial Societat

El conjunt de Solari buscarà la recuperació després de l'empat a Vila-real

GRAFCAV690. LASARTE, 04/01/2019.- El entrenador de la Real Sociedad, Imanol Alguacil, durante la rueda de prensa previa al partido del domingo frente al Real Madrid, que ha ofrecido hoy en el campo de entrenamiento de Zubieta, en la localidad guipuzcoana de Lasarte. EFE/Javier Etxezarreta.

GRAFCAV690. LASARTE, 04/01/2019.- El entrenador de la Real Sociedad, Imanol Alguacil, durante la rueda de prensa previa al partido del domingo frente al Real Madrid, que ha ofrecido hoy en el campo de entrenamiento de Zubieta, en la localidad guipuzcoana de Lasarte. EFE/Javier Etxezarreta. / Javier Etxezarreta (EFE)

1
Es llegeix en minuts

El Reial Madrid rep aquest diumenge a l’estadi Santiago Bernabéu la Reial Societat de Sant Sebastià, en partit corresponent a la jornada número 18 de Lliga. El partit començarà a les 18 hores i serà retransmès en directe per beiN Sport a través de les diverses plataformes contractades per cada usuari.

Així mateix, el web d’El Periódico, com sol ser habitual, efectuarà un seguiment en directe ‘online’ del partit des de minuts abans que comenci. El conjunt de Santiago Solari buscarà retrobar-se amb la victòria després de l’ensopegada soferta dijous davant del Vila-real.