CONTRACTE AMPLIAT

Maradona renova amb els Dorados mexicans

L'estrella futbolística es va fer càrrec l'any passat del conjunt de l'estat de Sinaloa i el va portar a la final mexicana que va perdre en la pròrroga contra el San Luis

aguasch45086010 soccer football   ascenso mx   dorados v cafetaleros   estad180918123300

aguasch45086010 soccer football ascenso mx dorados v cafetaleros estad180918123300 / STRINGER

1
Es llegeix en minuts

Diego Armando Maradona va renovar el seu contracte com a entrenador dels Dorados de Sinaloa per al torneig Clausura 2019 de l’Ascens del futbol mexicà, però no serà a la banqueta en el primer partit, aquest dissabte, com a local, davant del Celaya. "Diego Maradona va arreglar la seva continuïtat als Dorados de Sinaloa i continuarà com a entrenador de l’equip per tota la temporada. Després d’exàmens mèdics de rutina a l’Argentina se sumarà als entrenaments amb el planter", va dir aquest divendres en el seu compte de twitter l’advocat de l’argentí, Matías Morla.

Maradona va arribar el setembre passat als Dorados quan l’equip estava en la part baixa de la taula de posicions. En la resta de la temporada regular va tenir una ratxa guanyadora i va portar al conjunt fins a la final, que va perdre a la pròrroga contra el San Luis.

Vacances a l’Argentina

Notícies relacionades

Després d’acabar la passada temporada, Maradona se’n va anar de vacances a l’Argentina i va estar absent en tota la preparació de l’equip per al Clausura. En aquest temps van sortir del cos tècnic Luis Islas, primer auxiliar de l'entrenador, que va tenir diferències amb la directiva, i Mario García, cosa que, segons alguns mitjans, va inquietar Maradona.

Tot i que a les xarxes socials hi van aparèixer comentaris sobre una suposada recaiguda de la salut de Maradona, segons l’advocat els exàmens a què se sotmetrà són rutinaris. En el passat campionat, el ‘Pelusa' va patir crisi de genolls i en alguns moments va aparèixer en els entrenaments i a la banqueta amb un bastó. Maradona té un ampli historial de problemes mèdics als seus 58 anys.

Temes:

Maradona