LLIGA SANTANDER

La 18a jornada de Lliga, partit a partit

Els Reis Mags s'avancen amb una jornada de Lliga en què destaca el Sevilla - Atlètic de Madrid

45839413 200263720908508 8747435997745746048 n

45839413 200263720908508 8747435997745746048 n

5
Es llegeix en minuts
Irati Vidal / Barcelona

LLEVANT – GIRONA Nou any, les mateixes preocupacions

Divendres 19.00 h, beIN Sports

Amb la continuïtat de Vicente Blanco ‘Tito’ i la seva direcció esportiva a debat, i la possible marxa de Jason en l’horitzó, el Llevant estrena l’any futbolístic amb una complicada visita: la del Girona. Els catalans se’n van anar de vacances amb una derrota, però sabent que tancaven un 2018 històric. I ara, amb Stuani al capdavant i el planter aportant més que mai, esperen demostrar a l’afició que aquest any en volen més.

RCD ESPANYOL- LEGANÉS Plena confiança en la plantilla

Divendres 21.00 h, beIN Sports

“Confiem al màxim en l’entrenador i la plantilla”, parla Rufete, director de futbol professional de l’Espanyol. Ho fa després de tancar un any d’alts i baixos. I és que els catalans, que van estar amb el FC Barcelona, Sevilla i Atlètic de Madrid al capdamunt de la taula, van tancar l’any amb sis derrotes consecutives i la sensació que l’equip necessitava parar. I ara que ho han fet només pensen en la victòria contra un Leganés que ha reforçat la davantera amb el danès Martin Braithwaite.

VALLADOLID – R.VALLECANOOptimisme, que no relaxació

Dissabte 13.00 h, beIN Sports

Els val·lisoletans viuen en un núvol. Van tancar el 2018 amb 21 punts a la Lliga i miren al futur amb il·lusió, tot i que saben que encara no han fet res i que la salvació no està ni de bon tros assegurada. Ho saben els jugadors i l’afició, que va acompanyar l’equip en la tornada als entrenaments per deixar-li clar que no està sol. Ni a la Lliga, ni davant del Rayo. Els de Vallecas, per la seva part, estrenen l’any en plena renovació de la plantilla i amb la confiança intacta en Míchel.

ALABÈS – VALÈNCIA CF

Ibai Gómez, en el punt de mira

Dissabte 16.15 h, beIN Sports

Mirant la taula no hi ha dubte que l’Alabès és avui dia el millor equip basc de la competició. I això és, en gran part, gràcies al creixement d’Ibai Gómez. En les seves dues temporades i mitja com a jugador d’aquest equip, l’interior biscaí ha viscut tota una metamorfosi i ha despertat l’interès de diversos clubs, inclòs el seu exequip, l’Athletic Club. I tot i que s’hagi convertit en l’objectiu de molts i la seva renovació segueixi en joc, el futbolista només pensa a continuar demostrant el seu talent sobre la gespa. Per això, Ibai apunta al València, a qui no li serveix només guanyar. Els xé tenen emprenyada la seva afició i esperen que el nou any els permeti recuperar sensacions. Per a l’estrena de dissabte viuen pendents de l’evolució de Batshuayi i Gameiro, tots dos de baixa per malaltia.

SD OSCA – BETIS La il·lusió és l’últim que es perd        

Dissabte 20.15 h, beIN Sports

Any nou, vida nova. Això és el que volen pensar a l’Osca, al qual només una miraculosa segona volta podria salvar. Per això, la directiva ha començat a temptejar jugadors com Alejo, Saúl García o Gaku Shibasaki. Però mentre es tanquen els nous fitxatges, els de sempre hauran de començar a remar i intentar convertir les bones sensacions del tram final del 2018 en la primera victòria a casa de la temporada. No ho tindran gens fàcil, ja que reben el Betis, que necessita sumar tres punts per mantenir-se en posicions europees.

EIBAR – VILA-REAL

La permanència com a objectiu

Diumenge 12.00 h, beIN Sports

Eibar i Vila-real comparteixen objectiu, tots dos juguen per assegurar la permanència. Tot i que els bascos, de moment, ja han fet la meitat de la feina. En un campionat ajustat com mai, els de Mendilibar no pateixen la pressió de dormir a la zona perillosa de la taula. Per això, més que escalar posicions han demanat als Reis treure’s de sobre els empats (en porten quatre de seguits) i convertir-los en victòries. La primera oportunitat els arriba davant d’un Vila-real que va estrenar l’any amb un meritori empat contra el Madrid.

SEVILLA – ATLÈTIC DE MADRID El Sevilla i la seva pujada de gener

Diumenge 16.15 h, beIN Sports

La marxa de Muriel a la Fiorentina ha marcat les vacances sevillistes. Com també ho ha fet el calendari que li arriba al conjunt de Machín. Durant el mes de gener, els de Nervión podrien disputar fins a vuit partits si passen de ronda a la Copa del Rei, entre els quals, el d’aquest diumenge davant d’un rival directe com l’Atlètic. Els matalassers estrenen el 2019 en ple ‘cas Godín’ i a l’espera de Diego Costa, que ultima la seva recuperació a Madrid.

REIAL MADRID – REIAL SOCIETAT

Tot continua igual a la casa blanca

Diumenge 18.30 h, beIN Sports            

El Madrid ha estrenat l’any com el va deixar. Els de Solari no han sigut capaços de reestructurar el joc ni recuperar la seva millor versió durant les vacances i han tornat a la Lliga amb l’única bona notícia de la renovació de Keylor. Sobre la gespa tot continua igual. Marcelo, Kroos i Modric estan desapareguts, Isco no compta per al tècnic argentí i Bale ha tornat a lesionar-se. Per sort seva, el quadre ‘txuri-urdin’ també compta amb diverses baixes. Kevin i Moyà estan lesionats i Theo Hernández va ser fitxat amb la clàusula de la por. Per això, s’espera que al Bernabéu debuti el del planter Aihen Muñoz, que podrà acompanyar en l’onze els recuperats Zaldua, Navas i Luca.

GETAFE – FC BARCELONAEl millor regal, continuar guanyant

Diumenge 20.45 h, Movistar El Partidazo

Valverde ha deixat el seu futur en suspens però ha recordat que estan aquí per guanyar. El líder de la competició s’estrena el dia de Reis mentre espera que el mercat hivernal li deixi un altre regal. Les portes d’entrada i de sortida continuen obertes mentre l’equip pensa a continuar sumant. Diumenge, les ganes de Messi i companyia toparan davant d’un il·lusionat Getafe que inicia el seu propi Tourmalet contra els blaugrana.

CELTA DE VIGO – ATHLETIC CLUB President per a l’Olentzero, triomf per a Reis

Notícies relacionades

Dilluns 21.00 h, GOL

L’Athletic necessitava un nou rumb i, després de canviar d’entrenador, va fer el mateix amb el president. Aitor Elizegi, nou dirigent dels lleons, té la missió de realçar un equip en hores baixes. Per això, ja ha temptejat Ibai Gómez i ha mogut fitxa per Llorente. Tot i que el canvi comença el dia després de Reis a Vigo, on els de Garitano viatjaran sense Rico (lesionat) ni Raúl García i Yeray (tots dos sancionats) a la recerca del primer triomf de l’era Elizegi. A davant, el Celta espera no notar l’absència del lesionat Aspas.