L'AGONIA D'UN CONJUNT CATALÀ

Els jugadors del Reus denuncien i el club desapareixerà en cinc dies

Els aficionats vermell-i-negres han convocat una manifestació aquest dissabte per demanar la venda de l'entitat

reusjug

reusjug

1
Es llegeix en minuts
Joan Vidal

La decisió està presa. Tota la plantilla del Reus Deportiu ha comunicat que no accepta el pagament de LaLiga de Futbol Professional i procedeix a la denúncia de l'entitat del Baix Camp pels tres mesos d'impagament. La paciència s'ha acabat i els jugadors, amb tot el dret, volen refer les seves vides professionals lluny del Municipal.

Solució dràstica però necessària que comportarà la dissolució del conjunt reusenc, ja que 12 dels 16 membres de la plantilla passaran, tret de sorpresa de pagament ‘in extremis’ de les quantitats retardades, a ser agents lliures amb capacitat de negociar amb qualsevol equip interessat.

Nefasta gestió

Les quatre fitxes restants, com que no es podrà disputar cap partit per falta d'efectius, també quedaran sense equip de forma automàtica. La desaparició serà un fet alscinc dies de l’entrega de la notificació de la denúncia. El serial ja té data de caducitat. Un escenari que era presumible però que no deixa de sorprendre pel seu impacte i transcendència. 

El Municipal obrirà les seves portes per última vegada a Segona aquest dissabte per rebre el Còrdova

Notícies relacionades

El club quedarà ben aviat sense el seu primer equip. No s'espera cap cop de teatre per part de Joan Oliver. Ningú vol aconseguir un club amb un deute de cinc milions d'euros i amb unes perspectives més que negatives de cara al futur. Nefasta gestió, lamentable final. Per a dissabte hi ha convocada, entre els aficionats vermell-i-negres, una manifestació, a les 16.30, als voltants de l'Estadi per demanar la venda de l'entitat.

El Municipal obrirà les portes per última vegada en la categoria de plata del futbol espanyol aquest dissabte per rebre el Còrdova (18.00 h). S’espera un ple absolut en el que serà un partitd’emocions fortes i plors desconsolats.La competició quedarà desvirtuada i LaLiga haurà d'apressar-se en trobar una solució a un quilombo que afecta i molt la seva imatge.