'la bombonera'

Amenaça de bomba a l'estadi del Boca Juniors

La policia inspecciona el recinte, que ha sigut evacuat, després de ser alertats a través d'una trucada

aguasch45993382 buenos aires  argentina   november 22  fans of boca juniors 181123135401

aguasch45993382 buenos aires argentina november 22 fans of boca juniors 181123135401 / Marcelo Endelli

1
Es llegeix en minuts
Efe / Buenos Aires

Una amenaça de bomba ha obligat aquest dimarts a desallotjar l'estadi Alberto J. Armando del Boca Juniors, conegut com 'La Bombonera', quan falten poques hores perquè els seus jugadors viatgin a Madrid per disputar diumenge vinent davant del River Plate la final de la Copa Libertadores, van confirmar a Efe fonts del club. Els empleats del Boca van haver de ser evacuats després de ser informats per part del personal de seguretat que hi havia una amenaça de bomba.

Notícies relacionades

En el moment del desallotjament, a l'estadi no hi havia cap jugador de l'equip Xeneize, que aquest dimarts es va entrenar al matí a porta tancada en el complex Pedro Pompilio, ubicat a uns metres de La Bombonera, per a aquesta nit, després de ser acomiadat pels seguidors en una "baixada de bandera", emprendre el seu camí de Madrid per jugar la final en el Santiago Bernabéu.

Des del Ministeri de Seguretat de la ciutat de Buenos Aires, del qual depèn la Policia de la capital, van agregar que la divisió d'explosius es troba inspeccionant l'estadi després de rebre's l'amenaça a través d'una trucada.