A CASA DE TIGER

Jon Rahm conquista el sisè títol de la seva carrera

El golfista basc, de 24 anys, s'imposa en el Hero World Challenge amb una exhibició final

lmendiola46118715 spain s jon rahm hits from the fourth tee during the last ro181202221646

lmendiola46118715 spain s jon rahm hits from the fourth tee during the last ro181202221646 / Dante Carrer

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La carrera de Jon Rahm continua avançant a passos gegantins cap al cim. El golfista de Barrika, de 24 anys, va conquistar el Hero World Challenge, que es disputa a l’Albany Golf Club, a les Bahames, amb una actuació espectacular de principi a fi que va tancar amb 268 cops, 20 sota par, i quatre d’avantatge sobre l’estatunidenc Tony Finau, amb qui va iniciar empatat la primera volta, i cinc sobre l’anglès Justin Rose.

És molt probable que Rahm torni a fer un altre salt en el rànquing mundial fins a la cinquena o sisena plaça, des de la vuitena amb la qual va iniciar aquesta setmana. És el sisè triomf de Rahm en la seva curta carrera de dos anys i mig, tres en el circuit europeu (Open d'Irlanda, Dubai i Open d’Espanya l'abril passat) i tres als Estats Units (San Diego el 2017, el Desert Classic, al gener i el Hero).

Dues voltes sensacionals

Notícies relacionades

El triomf de Rahm en el torneig exclusiu que organitza Tiger Woods per invitació amb els 18 millors jugadors del món, que està dotat amb un milió de dòlars, es va basar en una gran última volta, que va tancar amb 65 cops (-7), la segona millor del dia i, sobretot, amb el seu segon recorregut, que va completar amb 63 cops, el seu segon millor resultat com a professional.

"No podia pensar en una millor manera de tancar l'any", va admetre Rahm al concloure el torneig tornant a lluir-se davant Tiger. "És molt especial per a mi fer això en la competició que ell organitza, a penes dos mesos després de l'enfrontament que vivim en la Ryder", va dir amb referència a la victòria que va aconseguir davant de l'ídol nord-americà per a l'equip europeu al forat 17 de la jornada dominical, en la qual es van disputar els partits individuals. "Per mi aquell dia va ser el més emotiu de la meva carrera. Era molt especial per a mi enfrontar-me a Woods, un jugador que vaig seguir des de petit, que admiro i que ha guanyat tot el que ha guanyat".

Temes:

Golf Jon Rahm