FÓRMULA 1

Sainz s'estrena amb McLaren

L'espanyol substitueix Fernando Alonso i fa els primers moviments amb el seu nou equip

mclaren---mclarenf1----twitter

mclaren---mclarenf1----twitter

1
Es llegeix en minuts

Carlos Sainz ha fet aquest matí el seu debut oficial amb el nouMcLaren, als tests de velocitat a Abu Dhabi.

El madrileny, després d’haver abandonat l’equip Renault aquest any i en substitució del ja retirat Fernando Alonso, s’ha posat el vestit de McLaren i s’ha estrenat al circuit Yas Marina, en la segona jornada del Test Pirelli

L’espanyol també ha fet servir un casc nou. La principal novetat respecte al que va utilitzar l’any passat és la desaparició dels logotips de Red Bull, ja que el contracte que tenia amb la marca de begudes va expirar. El que sí que es manté és la banderad’Espanya, que ocupa els dos laterals.

Sainz, al volant de l’MCL33, compartirà equip amb el belga Stoffel Vandoorme i amb el jove britànic de 19 anys Lando Norris, que va ser qui va fer la presentació de l’equip McLaren en la primera jornada del Test Pirelli.

Els temps que, de moment, ha fet l’expilot de Toro Rosso i Renault a les primeres voltes són de 1:41.032 a la primera, 1:40.543 a la segona i 1:40,451 a la tercera. La idea és acostar-se a les 170 tandes.

Notícies relacionades

Carlos Sainz és l’únic espanyol a la Fórmula 1 i, ho vulgui o no, hereta el llegat d’Alonso. "No veig que em beneficiï ser l’únic espanyol. Des de casa, la gent veia la F-1 sabent que seguia el Carlos i el Fernando, i no perquè hi hagués l’Alonso no em feien cas, me’n feien. Tindré la mateixa pressió, no en tindré més, no em pesarà quan m’abaixi la visera", ha dit.

"Confio molt en aquesta escuderia, en els canvis que s’estan fent. Veig les ganes que hi ha a l’equip de tornar a guanyar", ha declarat Sainz, minuts abans de començar els tests a Abu Dhabi.