la champions

PSV Eindhoven-Barcelona: horari i on es pot veure per TV el partit

El quadro blaugrana, ja classificat per a vuitens, buscarà assegurar el primer lloc malgrat les lesions

jdomenech45092741 barcelona   18 09 2018   deportes              dembele y chu181127111222

jdomenech45092741 barcelona 18 09 2018 deportes dembele y chu181127111222 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

El FC Barcelona afronta la cinquena jornada de la Champions amb la seva visita aquest dimecres al PSV Eindhoven, el primer rival que va tenir en la competició europea i que va golejar al Camp Nou (4-0). L’enfrontament començarà a les 21 hores. L’àrbitre serà el txec Pavel Královec.

L’equipd’Ernesto Valverde  afronta el partit amb la tranquil·litat de tenir garantida la classificació per alsvuitens de final, però no té assegurat el primer lloc. El tindrà si venç l’equip holandès que dirigeix l’exblaugrana Mark van Bommel. En cas contrari, dependrà del partit entre el Tottenham i l’Inter de Milà, que lluitaran per l’altra plaça.

Notícies relacionades

El Barça ha viatjat a Holanda amb un grup delmat per les lesions. El comunicat mèdic després de la visita a l’Atlètic era llarg. Luis Suárez, Arthur, Sergi Roberto i Cillessen van causar baixa al tornar de Madrid, juntament amb Rafinha, el més damnificat, per una ruptura de lligaments encreuats que el tindrà inactiu el que resta de temporada. Samper i Vermaelen ja estaven lesionats. Valverde, que ha recuperatRakitic i Coutinho, ha incorporat al grup diversos joves: els porters Peña i Jokin, els defenses Chumi i Miranda i el centrecampista Ricky Puig.

El partit d’aquest dimecres es podrà veure a través de Movistar + Liga de Campiones, a partir les 21.00 hores, i es podrà seguir el minut a minut ‘online’ a través del portal web d’EL PERIÓDICO.

Temes:

Champions Futbol