EL GRUP DE LA MORT

Neymar catapulta el PSG davant del Liverpool

L'equip francès doblega l'anglès i passarà a vuitens si guanya en l'última jornada a Belgrad (2-1)

rpaniagua46065845 soccer football   champions league   group stage   group c  181128232332

rpaniagua46065845 soccer football champions league group stage group c 181128232332 / BENOIT TESSIER

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

El grup de la mort va viure aquest dimecres el penúltim episodi amb una altra jornada dramàtica que ho deixa tot pendent de l’11 de desembre, quan se sabrà definitivament quins són els dos classificats per a vuitensNàpols, París SG i Liverpool depenen de si mateixos.

Els italians van vèncer aquest dimecres l’Estrella Roja (3-1), l’únic eliminat, mentre que els francesos van salvar el coll davant del subcampió d’Europa (2-1). El PSG s’assegura el pas a la ronda següent si guanya a Belgrad en l’última jornada. El Liverpool necessita vèncer el Nàpols per 1-0 o per més d’un gol de diferència. El conjuntd’Ancelotti  estarà a vuitens si no perd a Anfield. El triple empat deixaria fora el campió francès.

Penal temerari

Es jugava molts diners Nasser al-Khelaifi, el xeic del PSG. El seu projecte va estar a un gol d’enfonsar-se, però el seu somni de regnar a Europa segueix viu, bàsicament perquè al seu equip hi ha un jugador que gairebé mai falla en les grans cites.

Neymar va comandar la victòria d’un equip que va ser superior a l’anglès. Mbappé va estar molt intermitent, mentre que Cavani no va existir i Di María va estar a punt d’arruïnar-ho tot amb una acció temerària que va acabar castigada amb penal sobre Mané en l’últim sospir del primer temps.

Polèmica amb 'Ney'

Notícies relacionades

Milner va transformar la pena màxima en l’únic xut a porteria de l’equip de Klopp en tot el partit. El campió francès va llançar vuit vegades entre els tres pals amb una menció especial per a una primera part notable. Juan Bernat va establir l’1-0 (m. 13) amb la dreta i Neymar va prolongar l’avantatge (m. 36) abans del penal comès per l’argentí.

El bloc francès no va arriscar gens en la segona meitat i Tuchel va mirar cap enrere en els canvis. Sabia que qualsevol error suposaria un drama. Un cop de cap de Marquinhos (m. 79) va ser la millor ocasió per aconseguir el tercer gol davant d’un rival que amb prou feines va inquietarBuffon. Abans, Neymar va protagonitzar la situació polèmica del duel a l’encarar-se amb una part del públic. El brasiler es va desentendre del joc i va deixar passar una pilota. Va ser la seva taca negra en una destacada actuació

Temes:

Neymar