PUGNA AL VESTIDOR

Isco i Solari: crisi oberta al Madrid

El descart del malagueny a Roma confirma que no entra en els plans del tècnic argentí

lmendiola45688070 temporary coach of real madrid cf  argentinian former player181128112358

lmendiola45688070 temporary coach of real madrid cf argentinian former player181128112358 / GABRIEL BOUYS

2
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Ni la classificació del Reial Madrid per als vuitens de final de la Champions, ni el retrobament del gal·lès Gareth Bale amb el gol aconsegueixen amagar el que ja és una evidència: la crisi oberta al vestidor blanc per la falta de sintonia d’Isco, un dels ídols de la grada, ambScolari. El tècnic argentí el va relegar a la banqueta en els seus cinc primers partits. I en el sisè, en la competició europea, el va enviar a la grada.

Isco s’ha convertit en un dels grans perjudicats en la nova etapa del Madrid amb Solari al capdavant, en què apareixen altres assenyalats, com Ceballos o Marco Asensio. Però el protagonismed’Isco, bandera del madridisme, ha desaparegut per complet del primera pla des de la seva intervenció d’apendicitis a finals de setembre.

¿Falta de respecte? 

La situació s’ha fet encara més incòmoda amb les preguntes al tècnic sobre la suplència del jugador andalús, que no va viatjar amb l’equip a Melilla per jugar la Copa, que va jugar a Valladolid  tan sols 34 minuts a la segona meitat, que amb prou feines va disputar un quart d’hora contra el Plzen a la Champions i que va tornar a trobar-se a la banqueta en el partit contra el Celta (no va saltar al camp) il’Eibar,  on va jugar 28 minuts a la segona part, quan el marcador reflectia ja el 3-0 final. La seva última aparició en l’onze blanc va ser al Camp Nou, fa més d’un mes.

Segons va revelar la COPE després de l’enfrontament, el motiu pel qualSolari  va deixar a la gradaIsco  va ser una falta de respecte que sembla que es va produir el cap de setmana passat, tot i que el tècnic va optar per fer-lo viatjar a Roma perquè se centrés tota l’atenció en el futbolista andalús.

"Decisió puntual"

“Són decisions puntuals per a moments puntuals. Ho veig com un problema fictici, no hi dono més importància”, va ser la valoració seca de Santiago Solari als micròfons de Movistar Plus quan li van preguntar després del triomf madridista sobre el moment complicat que viu Isco.

Notícies relacionades

El que és evident és que el preparador blanc ha comptat ja amb 20 jugadors com a titulars i Isco no ha estat en cap de les seves alineacions. I el que sembla encara més evident és que ha cedit el passat davant altres jugadors que no semblaven cridats a tenir protagonisme, com Valverde, Marcos Llorente o Lucas Vázquez , als quals va elogiar públicament. “Marcos és un exemple. I Lucas és un treballador de la banda, és incansable i també un reflex de com s’entrena”, va apuntar l’argentí.

La falta d’intensitat en els entrenaments sembla que està en l’arrel dels problemes entre Isco i Solari, com reconeixen alguns jugadors del vestidor blanc, tot i que el cas sembla que va camí d’encallar-se, ja que Isco és un jugador de caràcter fort, com ha demostrat, amb algun intercanvi de retrets amb Solari a la ciutat esportiva de Valdebebas.