DECISIÓ BLANCA

El Reial Madrid no fitxarà Neymar

Florentino Pérez ha fet una enquesta entre socis i aficionats, que no veuen amb bons ulls l'arribada de l'estrella brasilera

neymar

neymar / CHRISTOPHE SIMON (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Neymar, la perla del París Saint-Germain, el jugador perdut pel Barça l’estiu del 2017, el futbolista que desitjava Florentino Pérez per reflotar el seu equip, no fitxarà finalment pel club blanc, que ha renunciat a l’operació, segons va informar dimecres a la nit la cadena COPE.

Notícies relacionades

Pel que sembla, la directiva blanca compta amb una enquesta realitzada entre socis i aficionats que s’inclinen per desestimar la incorporació de l’estrella brasilera al Madrid. A partir d’ara, segons la mateixa informació, els tècnics madridistes fixen altres objectius de cara a la temporada 2019-2020.

El substitut de CR7

En canvi, sí que sembla tenir el vistiplau de l’afició blanca un altre jugador que és a les files del PSG i que va ser una de les atraccions del Mundial de Rússia. El Madrid, en uns mesos, podria fixar els seus objectius a contractar el davanter francès Kylian Mbappé, de cara al pròxim exercici futbolístic. El gran substitut de Cristiano Ronaldo haurà, almenys, d’esperar fins a l’estiu vinent llevat que no hi hagi una tremenda sorpresa en el mercat hivernal.