LA JORNADA A L'NBA

Ricky no en va ser el culpable: els Jazz perden malgrat els 28 punts del català

Marc Gasol, clau en un nou triomf dels Grizzlies

INDIANAPOLIS, IN - NOVEMBER 19: Ricky Rubio #3 of the Utah Jazz dribbles the ball against the Indiana Pacers at Bankers Life Fieldhouse on November 19, 2018 in Indianapolis, Indiana. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.   Andy Lyons/Getty Images/AFP

INDIANAPOLIS, IN - NOVEMBER 19: Ricky Rubio #3 of the Utah Jazz dribbles the ball against the Indiana Pacers at Bankers Life Fieldhouse on November 19, 2018 in Indianapolis, Indiana. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Andy Lyons/Getty Images/AFP / ANDY LYONS (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Bojan Bogdanovic va anotar 21 punts i l’aler pivot lituà Domantas Sabonis va estar prop d’un triple doble que va permetre als Pacers de Indiana vèncer amb facilitat per 121-94 els Jazz d’Utah, per als quals no va ser suficient el gran partit de Ricky Rubio (28 punts).

Sabonis va confirmar el seu gran moment de forma a l’aportar 19 punts, nou rebots i nou assistències, que el van deixar com el jugador més complet dels Pacers (11-6), que van guanyar el tercer partit consecutiu, malgrat que van tenir la baixa de l’escorta estrella, Victor Oladipo, lesionat amb molèsties al genoll dret.

28 minuts a la pista

Notícies relacionades

Els Jazz (8-9), que van arribar al partit després d’haver aconseguit dissabte passat una gran victòria a domicili contra els Celtics de Boston (86-98), van tenir com a gran figuraRubio, que va trobar la seva millor inspiració encistelladora i va aportar 28 punts. El jugador català va disputar 28 minuts, i va empatar la millor marca encistelladora des de l’inici de temporada a l’anotar 10 de 13 llançaments de camp, inclosos 5 de 6 triples i 3 de 4 des de la línia de personal. També va repartir sis assistències, va capturar quatre rebots –tres de defensius–, va recuperar tres pilotes, en va perdre quatre i va fer un tap.

El partit va quedar decidit després del segon quart, el que va fer que l’entrenador dels Jazz, Quin Snyder, en l’últim període, decidís fer seure tots els titulars i donar minuts als reserves.

Marc Gasol, el més complet de l’equip

La combinació de <strong>Marc Gasol</strong> i el base <strong>Mike Conley</strong>, juntament amb una gran defensa, va tornar a ser la clau que va permetre als Grizzlies de Memphis mantenir la seva ratxa guanyadora de quatre triomfs seguits després de vèncer per 98-88 els Mavericks de Dallas.

Temes:

Ricky Rubio