DETALLS DE L'OPERACIÓ

Irregularitats en el fitxatge de Falcao del 2014 pel Manchester United

Football Leaks descobreix un contracte 'fantasma' en l'acord entre el Mònaco i el club anglès

Britain Football Soccer - Manchester City v AS Monaco - UEFA Champions League Round of 16 First Leg - Etihad Stadium, Manchester, England - 21/2/17 Monaco’s Radamel Falcao looks dejected  Reuters / Darren Staples Livepic

Britain Football Soccer - Manchester City v AS Monaco - UEFA Champions League Round of 16 First Leg - Etihad Stadium, Manchester, England - 21/2/17 Monaco’s Radamel Falcao looks dejected Reuters / Darren Staples Livepic / Darren Staples (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

El futbolista del Mònaco, el davanter colombià Radamel Falcao, de 32 anys, torna a ser protagonista en les informacions que revela Football Leaks i que avança aquest dimarts el diari 'Marca'. Segons aquest lloc web, el traspàs del jugador la temporada 2014/15 hauria tingut alguns episodis irregulars, tals com pagar el conjunt de la Lliga francesa 4,5 milions d’euros en un contracte "fantasma" com a part de l’operació.

Notícies relacionades

El United va voler pagar 4 milions del valor total del fitxatge (10 milions d’euros) amb una quantitat que estaria condicionada al fet que l’equip acabés entre els quatre primers la temporada 2014/15.

Més detalls

No obstant, la Lliga francesa prohibeix aquestes bonificacions i, per aquest motiu, es van realitzar, segons Football Leaks, dos contractes: un amb el pagament de 6 milions d’euros per Falcao i un altre de 4,5 milions per jugar un amistós amb el Mònaco el juliol del 2015. Aquest contracte ‘fantasma’ afegia que 4 milions de l’acord es pagarien fins i tot si el partit amistós no es disputava. El Manchester United va cancel·lar l’amistós a l’estar de gira pels Estats Units.