PARTIT A LAS PALMAS

Soccer Football - International Friendly - Spain v Bosnia and Herzegovina - Gran Canaria Stadium, Las Palmas, Spain - November 18, 2018  Spain’s Alvaro Morata in action with Bosnia and Herzegovina’s Ermin Bicakcic   REUTERS/Santiago Ferrero

Soccer Football - International Friendly - Spain v Bosnia and Herzegovina - Gran Canaria Stadium, Las Palmas, Spain - November 18, 2018 Spain’s Alvaro Morata in action with Bosnia and Herzegovina’s Ermin Bicakcic REUTERS/Santiago Ferrero / SANTIAGO FERRERO (REUTERS)

Espanya s'imposa a Bòsnia amb un gol de Brais

Luis Enrique fa debutar Brais, Pau López i Mario Hermoso en un partit sense gaire història

1

La selecció espanyola ha jugat l’últim partit de l’any, en el qual ha aconseguit una victòria que no ha servit per oblidar la decepció de no haver aconseguit la classificació per a la 'final-four' de la Lliga de Nacions. El conjunt de Luis Enrique, ple de novetats, ha guanyat per 1-0 Bòsnia i Hercegovina, en un partit jugat a Las Palmas, gairebé tota l’estona sota una pluja que en ocasions ha sigut molt intensa.

Brais Méndez, jugador del Celta, ha sigut l’autor de l’únic gol del partit, en el minut 78, tot i que hi ha hagut diverses oportunitats al llarg de l’enfrontament, sobretot per part de MorataIsco i Marco Asensio, els més actius a 'la Roja'. De fet, els jugadors de Robert Prosinecki, tècnic de Bòsnia, amb prou feines han empipat la porteria espanyola, defensada per Kepa, que ha ocupat la plaça titular en lloc de De Gea, criticat per la derrota espanyola a Croàcia, que pràcticament va apartar el conjunt de Luis Enrique de disputar la final de la Lliga de Nacions.

Oportunitat als joves

El tècnic asturià, en la seva aposta per donar oportunitats als jugadors més joves, ha introduït molts canvis en relació amb les últimes actuacions espanyoles. Així hi ha hagut tres debutants a l’equip, Brais, el golejador de la nit canària; Mario Hermoso, el central de l’Espanyol que tan magnífica temporada està fent, i Pau López, que ha jugat els últims minuts del partit.

Poc espectacle, clar domini espanyol i sis canvis en la segona part que van acabar per desanimar el partit. El gol de Brais va arribar gràcies a una magnífica jugada d’Isco, després de rebre una passada de Fornals.