CINC FERITS

Esborronadores imatges d'un accident de F-3 a Macau

La pilot Sophia Flörsch va perdre el control del cotxe que va volar literalment i segons el primer comunicat mèdic pateix una fractura a la columna de la que serà operada aquest dilluns

accidente

accidente

1
Es llegeix en minuts

La jove pilot alemanya de Fórmula 3 Sophia Flörsch va sobreviure a un greu accident registrat aquest diumenge al Gran Premi de Macau, on unes altres quatre persones van resultar ferides, informen mitjans locals. Diversos aficionats van gravar vídeos de l’accident, publicats a les xarxes socials, que mostren com el monoplaça de Flörsch surt disparat a gran velocitat en la corba del conegut Hotel Lisboa, superant les proteccions i estavellant-se contra les proteccions del circuit.

Notícies relacionades

Les causes de l’accident encara estan per definir. La Federació Internacional d’Automobilisme (FIA) va publicar un comunicat a la seva pàgina oficial de Facebook en el qual expliquen que tant Flörsch com la resta de ferits -el pilot japonès Sho Tsuboi, dos fotògrafs i un comissari de pista- van ser traslladats a l’hospital "en estat conscient". Després de l’accident, la pilot va escriure en el seu compte de Twitter: "Només vull que tothom sàpiga que estic bé, però demà al matí em sotmetré a cirurgia".

Segons el diari 'Hoje Macau’, que cita fonts mèdiques, l’alemanya pateix una fractura a la columna; per la seva part, Tsuboi "només té dolors a la zona lumbar". La carrera es va suspendre diversos minuts, però finalment va ser represa i el britànic Dan Ticktum va aconseguir la victòria.

Temes:

Automobilisme