PERSONATGE POLÈMIC

Maradona arma un sidral a Mèxic

Té una investigació oberta de la Lliga per haver insultat els àrbitres

BAS06. BUENOS AIRES (ARGENTINA), 09/11/2018.- Un aficionado (d) posa junto a las figuras de los exjugadores del Boca Juniors Martín Palermo (i) y Diego Armando Maradona (c) antes de la final de la Copa Libertadores 2018 en el barrio de La Boca, en Buenos Aires (Argentina) hoy, viernes 9 de noviembre de 2018. La final del Siglo, el Superclásico más histórico entre Boca Juniors y Ríver Plate arranca mañana en La Bombonera con el partido de ida de una final de la Copa Libertadores que enfrenta por primera vez a los dos equipos más populares de Argentina, con el mundo por testigo. EFE/Juan Ignacio Roncoroni

BAS06. BUENOS AIRES (ARGENTINA), 09/11/2018.- Un aficionado (d) posa junto a las figuras de los exjugadores del Boca Juniors Martín Palermo (i) y Diego Armando Maradona (c) antes de la final de la Copa Libertadores 2018 en el barrio de La Boca, en Buenos Aires (Argentina) hoy, viernes 9 de noviembre de 2018. La final del Siglo, el Superclásico más histórico entre Boca Juniors y Ríver Plate arranca mañana en La Bombonera con el partido de ida de una final de la Copa Libertadores que enfrenta por primera vez a los dos equipos más populares de Argentina, con el mundo por testigo. EFE/Juan Ignacio Roncoroni / Juan Ignacio Roncoroni (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Luis Alberto Islas, auxiliar de Diego Armando Maradona al Dorados de Sinaloa del Ascenso del futbol mexicà, va acudir a la conferència de premsa en lloc del 'Pelusa', que es troba sota una investigació de la lliga Mx per haver insultat els àrbitres. Després de l’últim partit de lliga davant del San Luis dissabte passat, Maradona es va indignar per la feina de l’àrbitre, a qui va arribar a comparar amb Edgardo Codesal, el mateix que va xiular la final que va perdre l’Argentina contra Alemanya en el Mundial d’Itàlia del 1990 i que ara està ingressat en un hospital.

Notícies relacionades

Després d’empatar contra el Mineros en els quarts de final de la Segona Divisió de Mèxic, Maradona va tornar a protestar iradament davant dels àrbitres. "Aparentment hi ha una sanció per a Diego Maradona, però no ens han oficialitzat res, el club s’encarrega de solucionar aquest tema", va aclarir Islas.

Amb el telèfon mòbil

Durant el partit contar el Mineros, Diego Maradona va estar amb el telèfon mòbil a la banqueta enviant missatges mentre al terreny de joc el seu equip era incapaç d’obrir el marcador malgrat les nombroses ocasions.

Temes:

Maradona Mèxic