EN UNA CARRETERA RURAL

Moren 7 membres d'un equip de futbol juvenil del Perú

L'autocar va caure en un precipici en una zona de selva i hi ha també 11 ferits

avion-peru

avion-peru

1
Es llegeix en minuts

La caiguda d’un autobús en un precipici a la selva del Perú va causar diumenge la mort de set membres d’un equip juvenil de futbol i va deixar ferides 11 persones més, 10 de les quals, també integrants del conjunt, segons fonts oficials.

L’accident es va produir en una carretera rural de la regió de l’Amazones, on es va accidentar l’autobús que traslladava els jugadors de la categoria sub-14 de l’escola Toribio Rodríguez Mendoza, que anaven a disputar la jornada final de la Copa Federativa a la ciutat de Chachapoyas.

La resposta governamental

La ministra peruana de Salut, Silvia Pessah, va confirmar la mort dels set adolescents i va dir que 11 ferits havien sigut traslladats a l’hospital de l’Amazones. "Hi ha 18 persones accidentades, 7 de les quals són adolescents que han morts. Els familiars han reconegut també els cossos", va declarar Pessah al Canal N de televisió.

El lloc de l’accident.

Notícies relacionades

Va afegir que entre els ferits hi ha una dona major d’edat i deu joves de 13 i 14 anys", dos dels quals ja van ser donats d’alta mentre que dos més tenen lesions greus, uns dels quals ha hagut de ser operat.

Els accidents d’aquesta magnitud són habituals a les carreteres del Perú, causats, majoritàriament, per la imprudència dels conductors, el mal estat de les carreteres i del parc automobilístic i les condicions agrestes de la geografia.