CAS CURIÓS

El Granada denuncia a la Policia una xarxa d'espionatge a les seves instal·lacions

El líder de Segona afirma que ha descobert càmeres i micròfons amagats a les oficines

granada

granada

1
Es llegeix en minuts

El Granada ha denunciat davant de la Policia Nacional una presumpta xarxa d’espionatge a les seves instal·lacions de l’estadi Nuevo Los Cármenes i de la seva ciutat esportiva a l’haver-hi descobert càmeres i micròfons ocults. Alguns d’aquests dispositius van ser descoberts per personal del mateix club i estaven amagats als despatxos d’alguns dirigents de l’entitat, la qual cosa va portar els seus responsables a denunciar els fets, han informat a Efe fonts de la investigació.

Acomiadaments al club

Notícies relacionades

L’aparició de les càmeres i dels micròfons en dependències de l’estadi i de la ciutat esportiva del líder de Segona ha provocat l’acomiadament en els últims dies de diversos empleats del Granada, segons ha informat aquest dilluns la premsa local. Treballadors amb responsabilitat a l’entitat vinculats a les àrees d’informàtica i de seguretat són acomiadats després del descobriment d’aquesta suposada xarxa d’espionatge, que està sent investigada en els últims dies per la Policia Nacional.

Aquests fets es produeixen poc més de nou mesos després que la Policia Nacional registrés les oficines del club en el marc de la denominada operació Líbero, en què va ser detingut l’expresident del Granada Quique Pina per delictes de blanqueig de capitals, insolvència punible i contra la Hisenda Pública.

Temes:

Granada CF