IMPACTE MEDIÀTIC

La bogeria del Boca-River, a les portades argentines

El primer partit de la final de la Copa Libertadores va omplir els diaris argentins

diarios-2

diarios-2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

El ressò que va deixar l’empat a dos entre elBoca Juniors i elRiver Plate en l’anada de la final de la Copa Libertadores d’Amèrica va anar més enllà de les fronteres argentines. Però en els diaris de Buenos Aires òbviament l’impacte va ser molt més gran i el matx va ocupar la portada de tots els diaris del país.

El diari 'Olé', l’únic diari esportiu de l’Argentina, va titular: "La millor final del món", amb la imatge del porter del River, Franco Armani, en el moment en què desbarata un mà a mà a Darío Benedetto, davanter del Boca. "Partidàs. El Boca es va posar avançar dues vegades quan era millor el River, que va remuntar les dues vegades. Armani, heroi al final. ¿I ara qui guanya la copa?", va ser el text que va acompanyar el titular a la portada.

'Clarín' i 'Diario Popular', a l’aparador dels quioscos.

Notícies relacionades

'Clarín', un dels dos diaris d’informació general més importants de l’Argentina, va titular en portada: "Un empat amb futbol, gols i lleu avantatge per al River".

Les portades del diari 'La Nación' i 'Crónica'.

'La Nación', per la seva banda, l’altre diari de més importància, va posar: "Final obert després d’un vibrant empat".  'Pàgina 12', en canvi, va dedicar al superclàssic només la part superior de la seva portada. "Suspens Monumental", va titular. El‘Diario Popular’ va utilitzar el mateix títol que ‘Página 12’: "Suspens Monumental". Mentre que l’altre diari popular argentí, el diari 'Crónica', va titular: "Definició Monumental".