LLIGA SANTANDER

La 12a jornada de lliga, partit a partit

Espanyol i Sevilla es mesuren per refermar-se en la segona posició. El Barcelona, líder, rep el Betis

zentauroepp45797945 v 42 valencia 07 11 2018   los jugadores del valencia cf  ca181109103656

zentauroepp45797945 v 42 valencia 07 11 2018 los jugadores del valencia cf ca181109103656 / Kai Forsterling

4
Es llegeix en minuts
Irati Vidal

LLEVANT – REIAL SOCIETATTornada esperada

Divendres, 21.00 h GOL

L’àmbit extraesportiu ha eclipsat el joc del Llevant durant tota la setmana. Toño va donar positiu en un control d’alcoholèmia després del partit contra elVila-real  i, tot i que Paco López l’excusa, falta veure si el jugador serà titular contra la Reial. Els bascos, per la seva part, esperen que la tornada d’Oyarzabal al Ciutat de València (on va debutar a Primera) revisqui la seva millor versió; ja que el seu mal moment està repercutint en l’equip, que no ha marcat en quatre de les últimes cinc jornades.

VALLADOLID – EIBARLa ‘força’, principal baluard

Dissabte, 13.00 h beIN Sports

Toni Villa, que va estavellar una pilota al travesser en el partit contra el Madrid, sap que la força és una de les claus del seu equip.“Som com l’Atlètic del ‘Cholo’, tots defensem com animals”, assegura mentre recorda que el partit important és el d’aquest cap de setmana contra l’Eibar. Els armers no arriben en el seu millor moment, tot i que comandats per Jordán i Diop van aconseguir una valuós triomf contra l’Alabès. Gorostiza, la seva presidenta, ho té clar: “Queda molta Lliga i no podem mirar ni cap amunt ni cap avall”.

GETAFE – VALÈNCIA  CFLa voracitat de Santi Mina davant l’estadística

Dissabte, 16.15 h beIN Sports

El Getafe és el tercer equip que menys gols ha rebut de la Lliga mentre que el València és el conjunt menys anotador de la categoria. Però les estadístiques hi són per trencar-les. I per a això ha arribat Santi Mina. El gallec ha anotat quatre gols en els últims tres partits i li ha donat ales a un equip que només sabia empatar. Ell serà, sens dubte, la gran amenaça per als blaus, que no podran comptar amb Djené, un dels seus baluards en defensa. En la seva absència, Bruno González podria acompanyarLeandro Cabrera a l’eix del darrere amb la intenció d'aturarSanti Mina i l’inspirat Carlos Soler, la perla del planter. Perquè als de Bordalás els importa poc com arribin els ché. “Ens és igual que el València vingui en ratxa o necessitat, nosaltres també volem guanyar”, sentencia David Soria.

ATLÈTIC– ATHLETICDefensa amb cotó fluix

Dissabte, 18.30 h beIN Sports

La infermeria està sent un maldecap per a Simeone. Amb les lesions de Giménez i Lucas contra el Dortmund, el ‘Cholo’ s’ha quedat sense centrals per al partit contral’Athletic. El tècnic argentí recupera almenysGodín,  que ja va provar aquest divendres el possible onze titular. Koke també és baixa. Al Wanda li espera un Athletic necessitat de punts i que busca president per a Nadal.

GIRONA – LEGANÉSPartit 50 a Primera

Dissabte, 20.45 h beIN Sports

“Sumar els tres punts ens acostaria a l’objectiu principal, la permanència”, assegura Carles Planas. El lateral català s’ha reforçat al carril esquerre després de les lesions de Mojica i Aday i només pensa a aconseguir la victòria en el que serà el partit número 50 del club a Primera. Assegura que l’equip està “en una bona dinàmica” i li plantarà cara a un Leganés que ve d’empatar contra l’Atlètic, sota la línia de Rubén Pérez i el Pichu Cuéllar.

ALABÈS – OSCA

Buscant la primera victòria en dos mesos

Diumenge, 12.00 h beIN Sports

La vermella que va veure Rubén Duarte posa a prova Abelardo, que haurà de  buscar una solució d’urgència per al lateral esquerre del seu equip, ja que el d’Almeria no té recanvi natural. L’opció més viable és la de desplaçarMartín Aguirregabiria al costat esquerrà i posar a la dretaXimo Navarro o Vigaray.

BARCELONA – BETISSense por a Suárez

Diumenge, 16.15 h beIN Sports

El Betis suma 16 visites al Camp Nou sense guanyar. Però no perd l’esperança. Malgrat sortir derrotat en els últimes 8 partits disputats al feu culer, els de Setién busquen retrobar el bon camí a la Lliga contra un Barcelona que ha trobat la seva millor versió mentre esperava Messi i espera allargar-la, ara que perdCoutinho. En absència de l’argentí ha aparegut Suárez. L’uruguaià ha anotat sis gols en tres jornades i ja és el pitxitxi de la lliga.

RAYO VALLECANO – VILA-REAL Duel de necessitats

Diumenge, 18.30 h beIN Sports

Óscar Trejo, un dels líders del Rayo, es perdrà les pròximes tres setmanes per una microruptura del bíceps femoral. Per cobrir la seva baixa Míchel compta amb José Ángel Pozo, recentment convocat per la sub-21, gràcies a les seves bones actuacions a Primera. El seu estat de forma pot ser clau perquè el seu equip emprengui el vol a la lliga. Com a clau hi haurà la millora en l’encert golejador del Vila-real, que està vivint una de les seves pitjors campanyes.

SEVILLA – RCD ESPANYOLAmb Borja Iglesias, a buscar la segona plaça

Diumenge, 18.30 h beIN Sports

Borja Iglesias ha recuperat la seva millor versió. El gallec ha marcat quatre gols en les últimes tres jornades i es podria convertir en el primer jugador periquito en anotar en quatre partits seguits des de Raúl Tamudo. Del seu encert en dependrà l’esdevenir d’un partit en el qual està en joc la segona plaça de la competició.

CELTA  - REIAL MADRIDLa flor de Solari, a prova

Notícies relacionades

Diumenge, 20.45 h beIN Sports

La flor de Solari ha reviscut el Madrid. Els blancs han guanyat tres partits consecutius, marcant 11 gols i deixant la porteria a zero des del relleu a la banqueta. No obstant, el joc continua sembrant dubtes i s’espera que l’equip faci un pas endavant contra el Celta d’Aspas i Brais Méndez. El centrecampista del Celta està en ratxa i en 13 dies ha sumat dos gols i una assistència, i s’ha guanyat la convocatòria per a la selecció.