ELS JUGADORS DE 'LA ROJA'

Luis Enrique convoca Jordi Alba

El tècnic asturià també crida al futbolista de l'Espanyol Mario Hermoso

zentauroepp45809675 luis enrique181108190658

zentauroepp45809675 luis enrique181108190658

1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

El seleccionador espanyol de futbol i extècnic del Barça, Luis Enrique, ha inclòs en llista de 'la Roja' el seu exjugador i defensa blaugrana Jordi Alba, que torna a la selecció després de no ser inclòs pel tècnic asturià des que va aconseguir les regnes de la selecció, cosa que havia aixecat bastanta polèmica a causa del bon nivell que el futbolista continuava mantenint amb el seu equip aquesta temporada. Alba no jugava amb el conjunt espanyol des del Mundial i havia sigut el gran absent en les primeres dues llistes preparades pel seu exentrenador.

Espanya juga partit oficial de la Lliga de les Nacions contra Croàcia, a Zagreb, el dijous dia 15 (20.45 hores), i un amistós a Las Palmas contra Bòsnia i Hercegovina, el diumenge, dia 18, també a les 20.45 hores. Contra Croàcia, la selecció espanyola es juga passar a la fase final de la nova competició continental.

Altres novetats

Notícies relacionades

Entre les novetats de la llista de Luis Enrique figura el jugador blanc-i-blau Mario Hermoso, una de les peces clau en el bon paper que està efectuant l’Espanyol a la Lliga, gràcies, entre d’altres, a aquest futbolista format al planter del Madrid. També debuten en una convocatòria de Luis Enrique Brais Méndez (Celta) i Pablo Fornals (Vila-real). Diego Llorente (Reial Societat), un altre dels canvis introduïts, ja va estar en la primera llista del tècnic però no va arribar a debutar perquè estava lesionat.

El seleccionador ha volgut donar un toc especial entre els escollits, ja que prescindeix ara, per diversos motius, dels lesionats Dani Carvajal i Thiago Alcántara, i ha descartat Nacho FernándezRaúl AlbiolMarc BartraMarcos AlonsoKoke Resurrección i Paco Alcácer.

Els elegits de Luis Enrique

La llista completa és la següent: