passió futbolera

Una parella argentina posa al seu fill River Plate en homenatge al club

En principi s'havia de dir Enzo, per un exfutbolista uruguaià ídol del pare

-FOTODELDÍA- BAS536. MENDOZA (ARGENTINA), 14/03/2018.- Leonardo Ponzio (c) de River Plate celebra su victoria hoy, miércoles 14 de marzo de 2018, tras la final de la Supercopa Argentina en el estadio Malvinas Argentinas en Mendoza (Argentina). EFE/Nicolás Aguilera

-FOTODELDÍA- BAS536. MENDOZA (ARGENTINA), 14/03/2018.- Leonardo Ponzio (c) de River Plate celebra su victoria hoy, miércoles 14 de marzo de 2018, tras la final de la Supercopa Argentina en el estadio Malvinas Argentinas en Mendoza (Argentina). EFE/Nicolás Aguilera / Nicolas Aguilera (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Efe

Una parella argentina va decidir posar al seu fill acabat de néixer el nom de River Plate, en homenatge a l’emblemàtic club de futbol que aquest dissabte vinent s’enfrontarà al Boca Juniors a la primera final de la Copa Libertadores vinent s’enfrontarà al Boca Juniors Copa Libertadores.

"Se’m va ocórrer preguntar-li a la meva dona si em donava la possibilitat de dir-li River, ja que el cognom d’ella és Plate i coincidia tot. I em va dir que sí, que després ho veuríem. I amb el córrer del temps es va anar afirmant aquesta idea", va explicar en declaracions a Cadena 3 Nahuel Eduardo Bejarano, el pare del nadó, que va néixer el 16 d’octubre passat a la localitat de Pinamar.

El petit va ser inscrit com Agustín Enzo River, i els seus cognoms són Plate Bejerano.

"És una idea que vaig tenir sempre. En principi s’havia de dir Enzo, pel príncep (amb referència al’exfutbolista uruguaià Enzo Francescoli) ídol màxim que tinc", va remarcar el pare del petit.

Consultat per si la seva dona, Ana Sofía, és seguidora de River Plate, l’home va matisar que ella és "simpatitzant". "Ara s’ha de mimetitzar perquè és casa de 'tot River'. Es desperta amb River, ens fiquem al llit amb River...", va explicar entre rialles.

Sobre la final contra el Boca, que tindrà lloc primer a la Bombonera, a Buenos Aires, dissabte vinent, i després al Monumental el 24 de novembre, Bejarano va ser taxatiu.

Notícies relacionades

"Esperant per disfrutar d’un espectacle únic. Tant de bo tinguem la possibilitat de tornar-ho a veure algun dia (més) i si no, l’hem de disfrutar al màxim", va concloure.