EL CONTRATEMPS

Guardiola perd De Bruyne per cinc setmanes

El centrecampista belga es va danyar el genoll esquerre a la Copa de la Lliga contra el Fulham

FILE PHOTO: Soccer Football - Carabao Cup Fourth Round - Manchester City v Fulham - Etihad Stadium, Manchester, Britain - November 1, 2018  Manchester City’s Kevin De Bruyne after sustaining an injury                          REUTERS/Andrew Yates/File Photo

FILE PHOTO: Soccer Football - Carabao Cup Fourth Round - Manchester City v Fulham - Etihad Stadium, Manchester, Britain - November 1, 2018 Manchester City’s Kevin De Bruyne after sustaining an injury REUTERS/Andrew Yates/File Photo / Andrew Yates (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

Kevin de Bruyne, centrecampista del Manchester City, serà de baixa “durant cinc o sis setmanes” després de fer-se mal al lligament del genoll esquerre en el partit de Copa de la Lliga contra el Fulham. El belga no passarà per la sala d’operacions, va anunciar el club a la pàgina oficial. Per tant, el futbolista es perdrà el derbi contra el Manchester United de l’11 de novembre que ve, a més de, com a mínim, uns altres cinc partits amb els ‘Sky Blues’.

Notícies relacionades

De Bruyne es va haver de retirar en el minut 86 del partit contra el Fulham després d’un xoc amb el defensa Timothy Fosu-Mensah en el qual es va fer mal al genoll esquerre. Aquesta temporada el centrecampista només ha pogut disputar cinc partits amb el City, a causa d’una lesió soferta al genoll dret a començaments de temporada.

Aquesta malaltia el va obligar a perdre’s deu partits, entre Lliga, Lliga de Campions i Copa de la Lliga, fins a la seva tornada als terrenys de joc el 20 d’octubre passat en la golejada per 5-0 contra el Burnley.