LA RESTA DE LA JORNADA

L'Alabès remunta el Vila-real al temps afegit

Dos gols de Sarabia donen el triomf al Sevilla contra l'Osca mentre que el Getafe de Bordalás noqueja el Betis de Setién

jmexposito45666957 vitoria gasteiz  spain   october 28   borja gonzalez of depo181028221226

jmexposito45666957 vitoria gasteiz spain october 28 borja gonzalez of depo181028221226 / Juan Manuel Serrano Arce

1

Alabès, 2 - Vila-real, 1

L’equipd’Abelardo  es resisteix a deixar la zona alta de la taula. El conjunt vitorià li va remuntar al Vila-real un partit que guanyava des dels 10 minuts amb un gol de Gerard MorenoCalleri (m. 54) i Borja Bastón, ja al temps afegit (com van fer contra el Reial Madrid), li van donar la volta al marcador. Els vitorians són segons a un punt del Barça.

Sevilla, 1 - Osca, 0

El conjunt sevillà va recuperar la tercera plaça al derrotar l’Osca (2-1) malgrat que el VAR va anul·lar dos gols en tot just tres minuts als andalusos. Dos gols de Sarabia, ja a la segona meitat, li van donar els tres punts al conjunt de Machín malgrat el gol de Pulido a l’afegit.

Getafe, 2 - Betis, 0

L’equip blau va baixar els verd-i-blancs del núvol després de la seva victòria a San Siro i el va derrotar amb justícia per 2-0 en un duel d’estils en què Bordalás va sortir triomfant contra el seu enemic Setién. El Getafe va ofegar el centre del camp bètic fins que en dos minuts Jorge Molina Foulquier van sentenciar el duel per avançar el Reial Madrid a la classificació.