COMMOCIÓ A LA LLIGA ANGLESA

L'helicòpter del propietari del Leicester s'estavella als afores de l'estadi

L'aeronau del magnat tailandès Vichai Srivaddhanaprabha va tenir un problema al cap de poc d'enlairar-se després del partit contra el West Ham

helicoptero

helicoptero

2
Es llegeix en minuts

L’helicòpter  del propietari del Leicester, el tailandès Vichai Srivaddhanaprabha, es va estavellar en la nit d’aquest dissabte als afores del King Power Stadium. El vehicle es va enlairar des de la gespa, va perdre el control i va caure a l’aparcament del personal del club.

La policia de Leicester va confirmar l’accident, i el club donarà detalls oficials de la tragèdia aquest diumenge. Segons alguns mitjans anglesos, l’empresari asiàtic hauria mort juntament amb quatre acompanyants, però encara no s’ha donat oficialitat a aquest extrem.

Va fallar l’hèlix

El succés s’ha produït després del partit entre el campió de la Premier del 2016 i el West Ham (1-1). Les imatges als voltants del King Power Stadium eren preocupants i alguns jugadors com Maguire o Vardy van manifestar els seus temors. Altres testimonis van veure el porter Kasper Schmeichel plorar al costat de la zona afectada. L’accident va causar un gran incendi a prop de l’estadi i un caos important als voltants. 

Notícies relacionades

"L’accident es va produir quan l’helicòpter va arribar a uns 200 peus. Va creuar la tribuna de l’estadi per fer un gir i va acabar estavellant-se en el pàrquing sud-oest, a prop de l’aparcament del personal", va assegurar un testimoni. "Sembla que hi va haver una fallada a l’hèlix posterior i va perdre el control", va afirmar Rob Dorsett, periodista de Sky Sports.

Múltiples reaccions

Srivaddhanaprabha, de 60 anys, va comprar el Leicester en el 2010 per 40 milions de lliures quan es trobava a la Football League Championship i el va portar al cim de la Premier amb un títol que va fer la volta al món. El 1989, va fundar King Power International, empresa encarregada de gestionar els duty free als aeroports, i va arribar a tenir una fortuna d’uns 5.000 milions de dòlars. El succés ha provocat tota mena de reaccions i comentaris a les xarxes.