DESENA JORNADA DE LLIGA

El Girona rep el Rayo sense Stuani i obligat a guanyar

Un rival en hores baixes però que que mai ha perdut a Montilivi amenaça l'equip d'Eusebio, que fa cinc jornades que no guanya

jmexposito42378233 villarreal  3 3 2018  deportes  villarreal cf   girona fc pa181026190213

jmexposito42378233 villarreal 3 3 2018 deportes villarreal cf girona fc pa181026190213 / Miguel Lorenzo

2
Es llegeix en minuts
Jordi Danés

Les alarmes estan enceses a Montilivi a les portes d’un partit clau aquest dissabte (13.00 hores) contra un rival directe com el Rayo Vallecano. El ‘pitxitxi’ de Primera Divisió, Cristhian Stuani, s’ha quedat fora de la llista per problemes musculars. Va arribar tocat de l’abductor després del parèntesi de seleccions que va portar a l’Uruguai al Japó i només va participar en els últims 20 minuts a Anoeta. El davanter s’ha ressentit durant la setmana i aquest migdia ni tan sols s’asseurà a la banqueta. També segueixen fora de combat el porter Gorka Iraizoz i el centrecampista Àlex Granell, absents ja tots dos a Sant Sebastià.

“Stuani no ha pogut superar l’última prova. És una llàstima, perquè ningú discuteix la importància que té aquest jugador per al Girona. Però al final, les plantilles són molt més que un sol jugador, tot i que Stuani estigui en un moment molt dolç. Sense ell, també hem de ser capaços d’aconseguir bons resultats”, va exposar el tècnic, Eusebio Sacristán.

Més sensacions que resultats

Per fer bo el 0-0 d’Anoeta, el Girona no té cap altra sortida que vèncer al Rayo. Guanyar, a més, significaria posar terra pel mig (set punts) respecte als de Vallecas. “És important ratificar amb victòries les bones sensacions que m’està transmetent l’equip”, va afegir l’entrenador.

Notícies relacionades

No obstant, el Girona no aconsegueix treure el fre de mà des que va aconseguir un punt que llavors va semblar d’or al Camp Nou (2-2). Des d’aquell dia, el Girona enllaça cinc partits sense triomf (3 punts de 15 de possibles). I s’hi afegeixen dos problemes: la debilitat a Montilivi (el Girona ja ha aconseguit tres derrotes aquest curs) i la mala sort del Rayo Vallecano (els madrilenys no han perdut en quatre visites a l’estadi del Girona). “Necessitem ser més forts davant del nostre públic. El Rayo em mereix tots els respectes, però hem de pensar en nosaltres i decantar la balança en els aspectes en què som més forts”.

La sequera de Portu

Doumbia Choco Lozano són els dos candidats a suplir Stuani en l’eix de l’atac: “Doumbia és més referència i ens dona el punt d’experiència a dalt. Choco ens dona més velocitat i mobilitat. Les dues opcions em donen tranquil·litat”, va indicar Eusebio, que tampoc es mostra preocupat per la sequera de Portu, que fa més de vuit mesos que no marca: “La seva aportació a l’equip és positiva. Treballa defensivament i ofensivament i ens dona moltíssim. És generós i el premi del gol li arribarà”.