LLIGA DE CAMPIONS

Reial Madrid - Viktoria Plzen: horari i on veure el partit

El Madrid vol acabar amb la ratxa adversa de cinc partits sense guanyar

aguasch45564097 froml  real madrid s brazilian defender marcelo  real madrid181023105912

aguasch45564097 froml real madrid s brazilian defender marcelo real madrid181023105912 / GABRIEL BOUYS

1
Es llegeix en minuts

L’equip de Julen Lopetegui, sumit en plena crisi, intentarà recuperar la seva millor versió aquest dimarts quan rebi el Viktoria Plzen de la República Txeca a les 21.00 hores, al Santiago Bernabéu en la tercera jornada de Champions League.

Cinc partits oficials sense veure la victòria és molt. Per això el Madrid té, contra un rival accessible com el d’aquest dimarts, la possibilitat de trencar la mala ratxa i donar un mínim respir a Lopetegui, que està al centre de la tempesta. 

Fins i tot un triomf li permetria situar-se millor en la taula del seu grup, en què és segon amb 3 punts, un menys que el líder, el CSKA. En la tercera posició hi ha la Roma, també amb 3 punts, i, finalment, l’equip txec, amb un sol punt.

Notícies relacionades

El conjunt ‘merengue’ ve de perdre com a local contra el Llevant (1-2) en la Lliga i, si aconsegueix un triomf contra els txecs, a més, podrà arribar més airejat al clàssic de diumenge al Camp Nou.

El partit es podrà veure a partir de les 21 hores, ambl’arbitratge de l’israelià Orel Grenffeld, a través de Movistar + Liga de Campeones. També es podrà seguir el minut a minut ‘online’ en el portal web d’EL PERIÓDICO.