JOVE VALOR BLANC

¿Qui és Reguilón?

El jove del planter, de 21 anys, està considerat com el relleu natural de Marcelo al Madrid

GRAF058. MADRID, 19/10/2018.- Los jugadores del Real Madrid Sergio Reguilón (i), el galés Gareth Bale y el croata Luka Modric, durante el entrenamiento realizado hoy en la Ciudad Deportiva de Valdebebas de cara al partido de la novena jornada de Liga de Primera División que disputará mañana ante el Levante en el Santiago Bernabéu. EFE/Chema Moya

GRAF058. MADRID, 19/10/2018.- Los jugadores del Real Madrid Sergio Reguilón (i), el galés Gareth Bale y el croata Luka Modric, durante el entrenamiento realizado hoy en la Ciudad Deportiva de Valdebebas de cara al partido de la novena jornada de Liga de Primera División que disputará mañana ante el Levante en el Santiago Bernabéu. EFE/Chema Moya / Chema Moya (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea / Barcelona

Es diu Sergio Reguilón, només té 21 anys i està considerat com un dels jugadors del planter més prometedors en la factoria del Madrid. Aquest dilluns havia sigut obsequiat per Julen Lopetegui per entrenar-se una altra vegada amb el primer equip i, en una acció fortuïta, ha rebut dos cops de pilota (un li ha impactat) de Sergio Ramos. L’acció s’ha produït durant els 15 minuts d’entrenament a portes obertes que la UEFA obliga a fer abans dels partits de Champions perquè els periodistes puguin veure una estona la sessió preparatòria.

Reguilón, en part, ja aguanta sobre les seves espatlles la marca Reial Madrid, Reial Madrid del futur, i comença a estar considerat com el relleu, gairebé natural, de Marcelo, que amenaça de deixar la disciplina blanca al mercat hivernal per anar-se’n a jugar amb el seu amic Cristiano Ronaldo a la Juventus. Florentino Pérez va escenificar davant dels mitjans informatius, el maig passat, l’ampliació de contracte del noi fins al 2021.

Va jugar a Moscou

Aquest dilluns no era la primera ocasió que entrenava a les ordres del qüestionat Lopetegui, ja que a començaments d’octubre va debutar en la Lliga de Campions, en la derrota blanca per 1-0 contra el CSKA de Moscou, just quan ja començava la crisi del Madrid, que es continua arrossegant en un mes d’octubre per oblidar... de moment.

Notícies relacionades

Fa 1,78 metres, tot i que és més aviat un futbolista fi, de 71 quilos, que, pel que ha passat durant l’entrenament d’aquest dilluns, no s’arronsa davant de jugadors més veterans i fins i tot més corpulents que ell i, a més, experimentats, com és el cas de Ramos.

Madridista fins a la medul·la

És madridista fins al moll de l’os, ja que pertany des de molt petit a la disciplina blanca. Ha passat per totes les categories. Va estar cedit al Logronyo, però va ser reclamat el curs passat i va tornar a la disciplina del seu equip per incorporar-se al Castella. Lopetegui ja se’l va emportar a la gira pels Estats Units, a la qual Sergio Ramoses va incorporar més tard, després de les vacances després del Mundial de Rússia.

Temes:

Reial Madrid