Fita esportiva

Cesc Fàbregas ja té el seu rècord Guinness

El jugador del Chelsea és el futbolista que més aviat ha arribat a les 100 assistències en la Premier League

 

 

1
Es llegeix en minuts

El jugador català del Chelsea Cesc Fàbregas ha entrat al llibre Guinness dels Rècords per ser el futbolista que ha arribat abans a les cent assistències en la Lliga anglesa, han informat avui els editors del llibre.

Fàbregas ha firmat un centenar d’assistències en 293 partits, la qual cosa representa 74 partits menys dels que va trigar Ryan Giggs, del Manchester United, a assolir aquesta fita.

El rècord que li permetrà inscriure el seu nom en l’edició del l’any del llibre Guinness es va materialitzar el 31 de desembre del 2016, en un partit contra l’Stoke City en el qual el Chelsea va guanyar 4-2 i el futbolista va firmar la seva assistència número 100.

"Orgullós"

"No soc el més ràpid, no soc el més fort, no soc el més flexible i no puc saltar alt. Però aconseguir aquest rècord en la meva carrera és un dels aspectes que em fa sentir més orgullós", va dir Fàbregas en un comunicat divulgat pels editors del Guinness.

Cesc va debutar en la lliga anglesa amb l’Arsenal el 2004, amb tan sols 16 anys, i va fitxar pel Barcelona el 2011.

Notícies relacionades

Tres anys després va tornar a Londres per jugar amb el Chelsea, equip amb el qual ha guanyat en dues ocasions la Premier League.

A més, també ostenta un segon rècord, el de més passades de volea en 30 segons en parella que comparteix amb Jamie Redknapp, exfutbolista del Liverpool.