L'ESCÀNDOL A LAS VEGAS

La defensa de Cristiano acusa el Madrid d'obligar-lo a comprar el silenci de Mayorga

Un diari portuguès explica que el jugador insistia que era innocent, però el club blanc, que acabava de fitxar-lo, el va obligar a pactar

rozas45345386 in this june 2009 photo made available to the associated pre181010134943

rozas45345386 in this june 2009 photo made available to the associated pre181010134943

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

El diari portuguès ‘Correio da Manha’acaba de publicar una informació sobre el ‘cas Cristiano Ronaldo’,que assenyala el Reial Madrid com a inductor de l’acord que l’actual futbolista de la Juventus va firmar amb la nord-americana Kathryn Mayorga, que l’acusa de violació.

Segons el diari portuguès, el club madrileny, que ja havia contractat ‘CR7’ per a les següents temporades procedent del Manchester United, no tenia dubtes sobre la seva enorme qualitat tècnica i poder golejador, però tenia moltíssima por que el cas danyés, no només la imatge del futbolista, sinó també del club blanc.

Segons el ‘Correio da Manha’, Cristiano Ronaldo es negava rotundament a arribar a cap acord amb Mayorga “ja que es considerava innocent de tot el que l’acusaven” i, per tant, no estava disposat a afluixar la corda, ja que assolir un acord i, a més, una forta indemnització per comprar el silenci de la noia (375.000 dòlars), podia significar que acceptava la seva culpa.

Canvi d’advocat

Malgrat tot, CR7, que acaba de canviar d’advocat segons la mateixa publicació portuguesa, i ha passat de l’advocat de les estrelles, David Chesnoff, al penalista de Las Vegas, Peter Christiansen, va acceptar, forçat pel Reial Madrid, firmar el document que aquesta mateixa setmana ha fet públic la revista alemanya ‘Der Spiegel’.‘Der Spiegel’.

Notícies relacionades

L’acord es va firmar el gener del 2010, diversos mesos després de l’ocorregut a la suite que CR7 ocupava en un luxós hotel de Las Vegas. El diari portuguès explica, a més, algun dels detalls que la nova defensa del golejador de la Juve pensa utilitzar per aclarir-ho tot i demostrar la seva innocència.

CR7 desmenteix Mayorga

Segons el ‘Correio da Manha’, Mayorga assegura que, després de produir-se la suposada i no demostrada encara violació, ella abandona sola l’habitació deixant el futbolista a l’hotel. Segons explica el diari portuguès, el nou defensor de Cristiano Ronaldo demostrarà que Mayorga i el seu defensat "van tornar a la discoteca Rain i van passar diverses hores junts”.