A DOS PUNTS DEL LÍDER

Rubi: «És el millor partit de la temporada, l'han brodat»

El tècnic de l'Espanyol destaca que l'equip «ha explotat en atac» i demana paciència amb Borja Iglesias

jmexposito45381401 graf1815  cornella el prat  07 10 2018   el entrenador del r181007224737

jmexposito45381401 graf1815 cornella el prat 07 10 2018 el entrenador del r181007224737 / Alberto Estevez

2
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Poques vegades pot un entrenador sentir tan clarament la satisfacció del deure complert. Joan Francesc Ferrer, ‘Rubi’, el tècnic del’Espanyol, no ha pogut ocultar després de la brillant victòria contra elVila-real el seu orgull pel partit quallat pels seus homes, que se’n van a l’aturada de lliga a lacinquena plaça, a dos punts del líder, a un del Barça i el Atlètic i empatat amb el Madrid.

“Per a mi ha sigutel millor partit de la temporada. Quan generes 15 o 20 ocasions de gol és impossible no dir-ho”, va presumir amb mesura l’entrenador periquito, feliç per veure la felicitat dels seus: “El que més ens omple és que la gent està amb nosaltres i disfruta. Els professionals també estem disfrutant molt”, s’ha sincerat. Per primera vegada, això sí, va posar un petit fre a la il·lusió: “Som entre els primers. Ara hem de disfrutar perquè això no durarà tot l’any i ens tocarà patir”.

“L’han brodat”

Per al míster, l’Espanyol porta “una dinàmica de joc molt bona, amb partits excel·lents”, però va recalcar l’excel·lència aconseguida davant del Vila-real: “L’han brodat. Hem vist un equip que en atac ha explotat”.

L’explosió ofensiva, no obstant, no va suposar el gol de Borja Iglesiasen cap de les gaires ocasions que es va generar. Rubi va defensar el ‘Panda’: “La faceta defensiva l’ha complert perfectament. S’ha mogut de meravella perquè ha tingut quatre ocasions i ha sigut l’assistent. L’únic que se li pot retreure és la falta d’efectivitat, però hem d’estar tranquils i no prémer-lo molt perquè segur que tindrà eficàcia”.

Calleja se sent avalat

Notícies relacionades

Ni tan sols el tècnic rival es va atrevir a posar en dubte el mereixement de la victòria local. “Ha sigut el nostre pitjor partit. Ha sigut l’única vegada que veig el rival millor que nosaltres. Han sigut superiors en totes les facetes”, va declararJavi Calleja.

L’entrenador del Vila-real va reconèixer que “el cop és dur”, però confia a tirar-lo endavant i que el club li doni l’oportunitat de fer-ho. “Ja veurem el que passa o les decisions que prenen. He parlat amb el president i em transmet tranquil·litat. Sempre em veig dins de l’equip i lluitaré fins a l’extenuació. Mai llenço la tovallola. Sempre m’he sentit amb el recolzament del club. Si l’entitat creu que hi ha d’haver un canvi l’acceptaré. Crec en l’equip, però soc el primer responsable”.